Topcon RL-SV2S - Nivela cu raza lunga de actiune

Topcon oferă o gamă largă de nivele laser rotative, care includ lasere cu fascicul laser roșu și verde. Modelul RL-SV2S este un laser de nivelare multiplă cu o rază laser vizibilă roșie. Echipamentul este capabil să lucreze atât pe orizontală cât și pe verticală, cu mare precizie 2,4mm/50 m, iar raza de actiune este de 800 m (diametru). Setarile se fac ușor, prin intermediul panoului de control cu ​​display LCD iluminat sau de la telecomandă (de asemenea, cu ecran LCD).

- Aplicații orizontale, verticale, cu o singură pantă și cu două pante

- Telecomandă radio cu functionalitate completa

- Operare pe distanță lungă (800 m)

- Clasament dur de construcție IP66

- Durată de viață a bateriei foarte lungă (120 ore)Măsurători ușoare, rapide și precise

Nivela laser rotativă RL-SV2S poate lucra atât în ​​interior cât și în exterior, definește fasciculul orizontal sau vertical, planul generat poate fi înclinat în una sau două direcții (în interval de ± 15% pentru axele X și Y). Pantele sunt introduse digital de la panoul de control (cu afișaj LCD iluminat) sau de la telecomandă. Viteza de rotație a capului poate fi modificată (300/600 rpm), astfel încât nivelul poate fi folosit și pentru a lucra cu sistemele de control al utilajelor. Funcția de mascare a fasciculului laser vă permite să opriți emisia laser într-un interval dat, ceea ce va preveni suprapunerea fasciculelor laser în cazul în care pe șantier funcționează mai multe nivele laser.

Rază lungă - fascicul laser nelimitat

Tehnologia „Topcon Long Range” și viteza mare de rotație a capului, asigura o zonă de lucru foarte mare – 800 m. Laserul este echipat cu o dioda moderna Topcon (2,4 mW), emitand o lumina foarte focalizata. Această diodă este capabilă să emită un semnal laser la distanțe mari, menținând în același timp o grosime milimetrică, foarte subțire, a fasciculului afișat (fasciul nu se desparte, la distanțe mari este încă foarte subțire, asigurând o precizie ridicată a determinărilor).

Hardware precis și de încredere

Nivela laser este construită pe baza unui compensator electronic, eliminând vibrațiile și asigurând nivelarea precisă a planului laser. Echipamentul este echipat cu funcția TILT, protejându-l împotriva modificărilor nedorite ale înălțimii laserului. RL-SV2S este rezistent la praf si apa, confirmat cu clasa IP66. În plus, capul rotativ este acoperit cu un corp de sticlă, iar carcasa laserului are două mânere la îndemână, fiind ușor de transportat și de așezat în siguranță pe un trepied.

Alimentare facilă

Acumulatorul reîncărcabil asigură o săptămână de lucru cu o singură încărcare. Bateriile reîncărcabile pot fi scoase rapid din sertar și înlocuite cu baterii obișnuite (timpul de lucru este dublat), ceea ce protejează munca laserului în cazul în care uitați să încărcați bateriile. Funcționarea laserului poate fi suspendată - funcția „sleep”, care, în practică, vă permite să economisiți energie.

Garanție lungă de utilizare,  de 5 ani

Echipamentele de măsurare utilizate pe șantier sunt supuse la cele mai înalte teste de anduranță. Lucrând atât în ​​încăperi cu praf, cât și în condiții dificile de teren, înconjurate de utilaje grele, ar trebui să asigure funcționarea stabilă - măsurători corecte. De aceea, compania japoneză Topcon, care furnizează echipamente de măsurare de 80 de ani, pune pe primul loc calitatea produselor sale. Acest lucru este confirmat de faptul că toate nivelele laser Topcon, inclusiv RL-SV2S, sunt acoperite de una dintre cele mai lungi garanții de 5 ani de pe piață.

Mai multe despre produs

Construit pentru lumea reală

Laserul cu panta dubla RL-SV2S stabileste noi standarde pentru simplitate. Robust, ușor și compact, oferă referință laser de două ori mai mult la un preț uimitor de accesibil. Configurarea durează puțin timp, iar afișajul mare, iluminat din spate și cu contrast ridicat facilitează începerea și finalizarea lucrării profesional, chiar și în condiții dificile.

 

Certificat de conformitate:

Înainte de vânzarea oricarui echipament nou, acesta este verificat și dacă este necesar, rectificat - clientul primește un certificat care atestă buna funcționare a echipamentului.

(NOTĂ: Certificatul este întocmit și eliberat de către singurul centru  service autorizat din Romania - TPI, în baza examinării de echipamente și procedurii necesare pentru a pregăti produsele Topcon pentru vânzare).

Garanția in service autorizat Topcon.

Garanție în Romania pentru o perioadă de 5 ani. Baza pentru respectarea garanției este de a avea certificatul de garanție original, emis de către distribuitorul exclusiv Topcon în Romania - TPI. Clienții primesc suport tehnic in problemele cu echipamentul atat in perioada garantiei cat si post-garantie.

Notă: Asigurați-vă cu distribuitorul dumneavoastră ca ați primit toate documentele, care sunt standard la toate produsele noi Topcon.

Pachetul include

Nivela laser Topcon RL-SV2S                                                    1 buc

senzor laser (LS-80L)                                                              1 buc

suport senzor laser pentru mire cu laser                                    1 buc

baterii reîncărcabile (Ni-MH BT-74Q)                                          1 buc

încărcător (AD-17)                                                                   1 buc

telecomanda  (RC-60)                                                              1 buc

cutie de transport                                                                   1 buc


Specificaţii
Parametrii tehnici
Sursa de lumină
laser rosu vizibil (635 nm), clasa 2, 2,4 mW
Acuratețe
± 10” (2,4 mm/50 m)
Distanta de funcționare
800 m
Înclinarea planului
± 15% (în ambele axele X, Y)
Viteza de rotatie a capului
300/600 rot/min
Gama de auto-nivelare
orizontal / vertical: ± 5 °
Putere
Baterii Ni-MH (inclus)
Timp de lucru
Baterii reincarcabile: aproximativ 55 de ore. baterii alcaline: aproximativ 120 de ore.
Clasa de rezistență
IP66
Interval de temperatură de funcționare
-20°C do +50°C
Dimensiuni
196 x 177 x 217 mm
Greutate
2,7 kg
Garanție
5 ani