Topcon RL-H5A - Nivela cu raza lunga de actiune, panta manuală

Nivelă laser rotativ Topcon RL-H5A distanță mare și precizie ridicată (panta manuala pe o axă).

Topcon RL-H5A este cel mai recent laser rotativ de la Topcon, un producător lider de echipamente de măsurare din lume. RL-H5A este unul dintre cele mai bune lasere rotative de pe piață în ceea ce privește performanța. Pe lângă determinarea planului orizontal, definim și un plan înclinat într-o direcție. Aceasta înseamnă că specialiștii din industria construcțiilor, specializați în lucrări de pământ și drumuri, pot determina rapid și precis pante (de exemplu, terenuri de joc, parcări, piețe etc.). RL-H5A este un dispozitiv pentru toți cei care caută o soluție economică de cumpărat, dar și fiabilă, durabilă și care asigură o precizie foarte mare și o gamă lungă de lucru. Nivela reduce costurile materialelor folosite, scurtează timpul de implementare a proiectului, crește precizia și elimină eficient erorile de fabricație, crescând competitivitatea afacerii dumneavoastră.

   • Tehnologie inovatoare - fascicul laser roșu vizibil cu precizie ridicată și rază lungă
  • Cea mai înaltă precizie de lucru - fasciculul laser vă permite să determinați cu precizie planul de referință și să efectuați o nivelare cu o calitate fără precedent (2,4 mm / 50 m), reducând astfel consumul de materiale de construcție
  • Lucrul cu un plan înclinat - fasciculul laser poate genera un plan orizontal; planul poate fi înclinat într-o direcție în intervalul de ± 8,7%, datorită căruia determinarea pantelor în câmp se face manual și fără a fi necesară recalcularea diferenței de nivel
  • Operare cu un singur om, rază lungă - citirea diferenței de înălțime se face prin intermediul unui senzor laser și a unei persoane, în câmpul de lucru al laserului cu un diametru de 800 m, nu este nevoie de altă persoană pentru a opera nivela rotativă
  • Autonivelare rapidă - compensatorul nivelează instrumentul rapid și precis, iar alarma de „decalare” a nivelei rotative, elimină măsurătorile eronate atunci când instrumentul a fost mișcat și decalat din greșeală
  • Operare ușoară - control al nivelei rotative cu un singur buton - porniți și măsurați !
  • Lucrează în toate condițiile - protecția solidă a capului rotativ protejează acest element cel mai important al nivelei, împotriva deteriorărilor mecanice, iar carcasa etanșă îndeplinește standardul IP66, permițându-ți să lucrezi pe ploaie și praf
  • Utilizare în siguranță - o garanție de 5 ani și serviciul post-vânzare autorizat TPI asigură implementarea proiectelor de construcție pe termen lung
  • Referință pentru controlul mașinilor - laserul poate fi utilizat în sistemele de control al mașinilor de construcții, care sporesc suplimentar precizia și eficiența acestora.
Mai multe despre produs

MĂSURĂTORI UȘOARE ȘI RAPIDE ÎN ACELAȘI TIMP Atât sistemul optic, cât și elementele compensatorului nivelei sunt realizate cu cea mai mare precizie, asigurând o funcționare stabilă cu o precizie ridicată de 1,0 mm / 20 m. Funcțiile laser sunt gestionate prin intermediul panoului de control de pe instrument. Operarea cu laser este ușoară, funcțiile sunt activate imediat, iar echipamentul se nivelează automat după pornirea alimentării. Raza laser generată creează un plan de referință pentru lucrări orizontale, precum și cu o pantă într-o direcție (± 8,7%). Când lucrăm cu un senzor și un baston laser, obținem un set de nivelare precis, măsurătorile se fac de un singur om. Parametrii înalți ai laserului asigură că acesta poate fi utilizat și în sistemele automate de control al mașinii.

RAZĂ LUNGĂ - FASCICUL LASER NELIMITAT - Topcon RL-H5A se bazează pe tehnologia modernă „Topcon Long Range”, cu o viteză mare de rotație a capului (600 rpm) - oferind utilizatorilor o rază foarte mare de lucru - 800 m. În plus, nivela este dotată cu o diodă specială Topcon (2,0 mW), care emite lumină foarte focalizată, invizibilă pentru ochiul uman în timpul lucrărilor în aer liber pe șantier, dar recunoscută de senzorii laser. Această diodă emite un semnal laser pe distanțe mari, menținând în același timp o grosime milimetrică, foarte subțire, a fasciculului proiectat. Fasciculul nu se divide și este încă foarte subțire pe distanțe lungi, garantând o precizie ridicată a măsurătorilor. Laserul emite lumină vizibilă, astfel încât în ​​cazul încăperilor închise putem lucra fără utilizarea unui senzor laser. Nivelele Topcon asigură cea mai înaltă calitate a fasciculului afișat, ceea ce se traduce atât prin precizie, cât și prin confortul de lucru, echipamentele urmând să îndeplinească cerințele chiar și ale celor mai solicitante, investiții de amploare (ex. construcția de drumuri, terenuri de sport, piețe etc.).

HARDWARE PRECIS ȘI DE ÎNCREDERE - Nivela laser este construită pe baza unui compensator electronic, eliminând vibrațiile și asigurând nivelarea precisă a planului laser. Echipamentul este echipat cu funcția TILT, protejându-l împotriva modificărilor nedorite ale înălțimii laserului. RL-H5A este rezistent la praf si apa, confirmat cu clasa IP66. În plus, capul rotativ este acoperit cu un corp de sticlă, iar carcasa laserului are două mânere la îndemână, fiind ușor de transportat și de așezat în siguranță pe un trepied.

UTILIZARE FĂRĂ PROBLEME, 5 ANI GARANȚIE - Echipamentele de măsurare utilizate pe șantier sunt supuse la cele mai înalte teste de anduranță. Lucrând atât în ​​încăperi cu praf, cât și în condiții dificile de teren, înconjurat de utilaje grele, ar trebui să asigure o funcționare stabilă și măsurători corecte. Topcon pune pe primul loc precizia și calitatea produselor sale, ceea ce este confirmat de cea mai lungă perioadă de garanție de 5 ani de pe piață pentru toate laserele rotative, inclusiv RL-H5A.

ACCESORII NUMEROASE - Topcon RL-H5A este echipat cu un pachet de baterii reîncărcabile, care, în funcție de condițiile de funcționare, asigură aproximativ 60 de ore de funcționare continuă, adică peste 1 săptămână lucrătoare. Bateriile reîncărcabile pot fi scoase rapid din sertarul de resurse și înlocuite cu baterii obișnuite (timpul de lucru este mărit la 100 de ore), ceea ce protejează funcționarea laserului în cazul în care uitați să încărcați bateriile reîncărcabile. Setul mai include: un senzor laser Topcon, care poate primi un semnal la distante mari; suport senzor pentru personal laser; husa de transport foarte rezistenta.


Pachetul include

Nivelă laser rotativ RL-H5A – 1 buc

LS-80L – senzor laser cu suport  – 1 buc

Acumulator Li-Ion BT-79Q– 1 set

AD-17 – încărcător -1 set

Manual – 1 buc

Cutie de transport – 1 buc

Notă: Configurația pachetului standard poate varia.

Verificarea echipamentelor
Înainte de vânzarea, toate echipamentele noi sunt verificate și, dacă este necesar, rectificate - clientul primește un certificat care atestă buna funcționare a echipamentului.

Notă: certificatul este întocmit și eliberat de un service autorizat - TPI, pe baza revizuirii echipamentelor și a procedurilor necesare pentru pregătirea produselor Nivel System pentru vânzare.

Garantie service
Garanție în Romania pentru o perioadă de 12 luni. Baza pentru respectarea garanției este de a avea certificatul de garanție original, emis de către distribuitorul exclusiv Nivel System în Romania - TPI. Clienții primesc suport tehnic in problemele cu echipamentul atat in perioada garantiei cat si post-garantie.

Notă: Asigurați-vă cu distribuitorul dumneavoastră ca ați primit toate documentele, care sunt standard la toate produsele noi Nivel System.

Specificaţii
Parametrii tehnici
Sursa de lumina laser rosu (635 nm), clasa 2
Precizie ± 10” (0,5 mm/10 m)
Distanta de operare 800 m (cu senzor laser), diametru
Inclinatia pe plan ±8,7% (pe o axă), manuală
Scanarea -
Viteza cap rotativ 600 rot / min
Telecomanda -
Auto-nivelare ± 5°
Afișare fascicul / plan
1 x orizontal (360°)
Alimentare acumulator Ni-MH
Timp de lucru aprox. 60 ore, 100 ore cu baterii alkaline
Clasa de rezistenţă IP66
Temperatura de funcționare -20°C la +50°C
Dimensiuni 211 x 172 x 205 mm
Greutate 2,5 kg
Garanţie 5 ani