NL520 - Laser rotativ cu pante manuale, interfaţă intuitivă

Nivelă laser rotativ NL520 cu fascicul roșu la preț competitiv rapid și ușor de utilizat (pante manuale).

Laserul rotativ Nivel System NL520 este un instrument versatil și polivalent pentru efectuarea lucrărilor în interiorul încăperilor (cu un fascicul laser vizibil, roșu) și în spații deschise (cu ajutorul senzorului). Instrumentul determină planul orizontal, înclinat, vertical (după rotirea lui cu 90 de grade), datorită spotului vertical,  NL520 definește unghiuri verticale sau de 90 de grade. NL520 este destinat construcțiilor generale. Latura sa puternică este durabilitatea, rezistența la condițiile meteorologice cu baterii eficiente Li-Ion, oferind multe ore de funcționare continuă pe teren. Echipamentul este ușor de utilizat, cu o interfață intuitivă și posibilitatea de operare de la distanță prin telecomandă.

  • Tot ce poți vedea cu ochiul liber - cu laser de culoare roșie, este atât de intens, încât fasciculul proiectat asupra obiectului este clar vizibil la o distanță de câțiva metri de nivela laser rotativă NL520
 • Gamă și mai mare de lucru - senzorul laser permite lucrul în aer liber la o distanță de 500m (diametru), îmbunătățește nivelarea și crește precizia
 • Lucrul cu  plan înclinat - fasciculul laser poate fi înclinat în una sau două direcții în intervalul de ± 5% (pante manuale), fără a fi nevoie să se calculeze diferența de nivel
 • Laser în orice direcție - capul care emite un fascicul orizontal stabilește suplimentar o linie laser (spot vertical), facilitând definirea unui plan laser la unghiuri de 90° față de linia desemnată (lucrări perpendiculare).
 • Autonivelare rapidă - instrumentul este nivelat (calat) rapid și precis de către compensator și alarma de „decalare” elimină executarea măsurătorilor eronate atunci când instrumentul nu este setat corect
 • Operare cu un singur om - o singură persoană care să opereze nivela laser rotativă și să determine pantele
 • Telecomandă - parametrii laserului pot fi ajustați utilizând telecomanda furnizată în setul standard
 • Pachet complet - NL520 vine standard cu un grup de accesorii practice care susțin munca (senzor laser, suport senzor, telecomandă, baterii Li-Ion, ochelari laser, țintă laser, încărcător, cutie de transport)
 • Lucrați în toate condițiile - carcasa solidă protejează cel mai important element de nivelare,  împotriva deteriorării mecanice. Carcasa etanșă (asigurată suplimentar de un corp din cauciuc, care protejează împotriva deteriorării cauzate de lovituri) îndeplinește standardul IP54, permițându-vă să lucrați în ploaie și praf.
Mai multe despre produs

MĂSURĂTORI UȘOARE ȘI RAPIDE Nivela laser rotativă NL520 are o funcție de nivelare automată, după pornirea echipamentul se autonivelează singur și va fi imediat gata de funcționare. Fascicul laser roșu generat este extrem de vizibil, afișat pe perete formând o referință pentru lucrul de lucru orizontal sau vertical. Cu senzorul și stadia laser, obtinem un set de nivelare precis, masuratorile se fac de un singur om. Funcția de scanare vă permite să restrângeți fasciculul afișat în intervalul specificat, prin această caracteristică obținem o linie laser de referință numai acolo unde efectuăm lucrul.

APLICAȚIE UNIVERSALĂ - Echipamentul vă permite să lucrați cu un fascicul orizontal și vertical. Planul poate fi înclinat în una sau două direcții (pante manuale), astfel încât laserul să poată fi utilizat pentru lucrări precum turnarea podelei sau nivelarea și pregătirea suprafeței pavelelor, locului de joacă sau a drumului - oferind drenaj în conformitate cu panta din proiect. Un ax vertical laser devine util în construcția lucrărilor, se află în planul axei de rotație a fasciculului laser generat. Această funcționalitate oferă lucrări precise de montare cu laser, perpendiculare sau în puncte de transfer (spotul vertical laser afișată în jos și în sus în același timp). Pentru lucrul la exterior și la intervale mai înalte, senzorul laser oferă posibilitatea de a primi un semnal în intervalul de 500 m (diametrul). Viteza de rotație diferită a capului laser asigură lucrările de instalare în interiorul clădirii și controlul mașinii care necesită viteze mai mari (600 rpm/min).

ECHIPAMENT PRECIS ȘI FIABIL - Echipamentul este construit pe baza unui compensator electronic, elimină vibrațiile și asigură o nivelare precisă cu laser. Compensatorul electronic, în comparație cu cel magnetic, este mult mai precis, mai ales în cazul în care măsurătorile de nivelare a terenului, unde pot apărea vibrații din cauza muncii echipamentelor grele. Prin urmare, NL520 oferă măsurători precise și fiabile. Echipamentul este rezistent la praf si apa, certificat IP54. În plus, capul rotativ este acoperit cu un corp de sticlă, iar carcasa laserului are un capac din cauciuc pentru a proteja împotriva deteriorării cauzate de impact.

UȘOR DE MANIPULAT - Laserul rotativ NL520 are un panou de control intuitiv. Funcțiile laser pot fi controlate fie de pe panoul instrumentului, cât și prin telecomandă. Laserul poate fi alimentat cu baterii, baterii reîncărcabile sau direct din rețea. Întregul set este completat de carcasă compactă, făcând laserul la îndemână, ușor de instalat la fața locului și de transportat.


Aplicaţii:

 • nivelare teren - nivelare (de asemenea, în cooperare cu sistemele de control cu laser de pe utilaje)
 • zidărie - internă și externă (fundatii, pereţi, scări, beton, cofraje)
 • asfaltare - poate fi folosit pentru a face locurile de parcare, drumurile de acces, terase
 • asamblare și finisaje - instalare de structuri din lemn, tavane din aluminiu
 • lemn - mobilier, clădiri
 • lucrări de apă și canalizare - controlul adâncimii șanțului și a conductelor așezate (cu respectarea pantei)
 • grădini și agricultură


Pachetul include

Nivelă laser rotativ roșu NL520 – 1 buc

RD200 – senzor laser cu suport NL-BR  – 1 buc

RC-5  – telecomandă – 1 buc

Acumulator Li-Ion – 1 set

CH-6 – încărcător -1 set

TR-R – tinta laser – 1 set

GL-R – ochelari laser – 1 set

Manual – 1 buc

Cutie de transport – 1 buc

Notă: Configurația pachetului standard poate varia.

Verificarea echipamentelor
Înainte de vânzarea, toate echipamentele noi sunt verificate și, dacă este necesar, rectificate - clientul primește un certificat care atestă buna funcționare a echipamentului.

Notă: certificatul este întocmit și eliberat de un service autorizat - TPI, pe baza revizuirii echipamentelor și a procedurilor necesare pentru pregătirea produselor Nivel System pentru vânzare.

Garantie service
Garanție în Romania pentru o perioadă de 12 luni. Baza pentru respectarea garanției este de a avea certificatul de garanție original, emis de către distribuitorul exclusiv Nivel System în Romania - TPI. Clienții primesc suport tehnic in problemele cu echipamentul atat in perioada garantiei cat si post-garantie.

Notă: Asigurați-vă cu distribuitorul dumneavoastră ca ați primit toate documentele, care sunt standard la toate produsele noi Nivel System.

Specificaţii
Parametrii tehnici
Sursa de lumina laser rosu (635 nm), clasa 2
Precizie ±1,0 mm/10 m
Distanta de operare 500 m (cu senzor laser), diametru
Inclinatia pe plan ± 10% (axa X, axa Y), manuală
Scanarea 0-10°-45°-90°-180°
Viteza cap rotativ 0-60-120-300-600 rot / min
Telecomanda da
Auto-nivelare ± 5°
Afișare fascicul / plan
1 x orizontal (360°), 1 x vertical (360°)
Alimentare DC 8,4V (1000mA), Li-ion 7,4V (4000mAh)
Timp de lucru aprox. 20 ore
Clasa de rezistenţă IP54
Temperatura de funcționare -20°C la +50°C
Dimensiuni 206 x 206 x 211 mm
Greutate 3,0 kg
Garanţie 12 luni