NL500 - Laser rotativ cu plan orizontal, interfaţă intuitivă

Nivelă laser rotativ NL500 cu fascicul roșu la preț competitiv rapid și ușor de utilizat (plan orizontal).

Laserul rotativ Nivel System NL500 este un instrument versatil și polivalent pentru efectuarea lucrărilor în interiorul încăperilor (cu fascicul laser vizibil, roșu) și în spații deschise (cu ajutorul senzorului). Instrumentul determină planul laser orizontal. NL500 este destinat construcțiilor generale. Partea sa puternică este durabilitatea, rezistența la condițiile meteorologice și bateriile eficiente, oferind câteva ore de funcționare continuă pe teren. Echipamentul este ușor de utilizat și intuitiv.

  • Tot ce poți vedea cu ochiul liber - cu laser de culoare roșie, este atât de intens, încât fasciculul proiectat asupra obiectului este clar vizibil la o distanță de câțiva metri de nivela laser rotativă NL500
 • Gamă și mai mare de lucru - senzorul laser permite lucrul în aer liber la o distanță de 500m (diametru), îmbunătățește nivelarea și crește precizia
 • Autonivelare rapidă - instrumentul este nivelat (calat) rapid și precis de către compensator și alarma de „decalare” elimină executarea măsurătorilor eronate atunci când instrumentul nu este setat corect
 • Operare cu un singur om - o singură persoană care să opereze nivela laser rotativă
 • Pachet complet - NL500 vine standard cu un grup de accesorii practice care susțin munca (senzor laser, suport senzor, baterii Li-Ion, ochelari laser, țintă laser, încărcător, cutie de transport)
 • Lucrați în toate condițiile - carcasa solidă protejează cel mai important element de nivelare,  împotriva deteriorării mecanice. Carcasa etanșă (asigurată suplimentar de un corp din cauciuc, care protejează împotriva deteriorării cauzate de lovituri) îndeplinește standardul IP54, permițându-vă să lucrați în ploaie și praf.
Mai multe despre produs

MĂSURĂTORI UȘOARE ȘI RAPIDE Nivela laser rotativă NL500 are o funcție de nivelare automată, după pornirea echipamentul se autonivelează singur și va fi imediat gata de funcționare. Fascicul laser roșu generat este extrem de vizibil, afișat pe perete formând o referință pentru lucrul orizontal. Cu senzorul și stadia laser, obtinem un set de nivelare precis, masuratorile se fac de un singur om.

APLICAȚIE UNIVERSALĂ - Echipamentul vă permite să lucrați cu un fascicul orizontal. Laserul poate fi utilizat pentru lucrări precum turnarea podelei sau nivelarea și pregătirea suprafeței pavelelor, locului de joacă sau a drumului. Pentru lucrul la exterior și la intervale mai înalte, senzorul laser oferă posibilitatea de a primi un semnal în intervalul de 500 m (diametrul).

ECHIPAMENT PRECIS ȘI FIABIL - Echipamentul este construit pe baza unui compensator electronic, elimină vibrațiile și asigură o nivelare precisă cu laser. Compensatorul electronic, în comparație cu cel magnetic, este mult mai precis, mai ales în cazul în care măsurătorile de nivelare a terenului, unde pot apărea vibrații din cauza muncii echipamentelor grele. Prin urmare, NL500 oferă măsurători precise și fiabile. Echipamentul este rezistent la praf si apa, certificat IP54. În plus, capul rotativ este acoperit cu un corp de sticlă, iar carcasa laserului are un capac din cauciuc pentru a proteja împotriva deteriorării cauzate de impact.

UȘOR DE MANIPULAT - Laserul rotativ NL500 are un panou de control intuitiv. Funcțiile laser pot fi controlate manual de pe panoul instrumentului. Laserul poate fi alimentat cu baterii, baterii reîncărcabile sau direct din rețea. Întregul set este completat de carcasă compactă, făcând laserul la îndemână, ușor de instalat la fața locului și de transportat.


Aplicaţii:

 • nivelare teren - nivelare (de asemenea, în cooperare cu sistemele de control cu laser de pe utilaje)
 • zidărie - internă și externă (fundatii, pereţi, scări, beton, cofraje)
 • asfaltare - poate fi folosit pentru a face locurile de parcare, drumurile de acces, terase
 • asamblare și finisaje - instalare de structuri din lemn, tavane din aluminiu
 • lemn - mobilier, clădiri
 • lucrări de apă și canalizare - controlul adâncimii șanțului și a conductelor așezate (cu respectarea pantei)
 • grădini și agricultură


Pachetul include

Nivelă laser rotativ roșu NL500 – 1 buc

RD200 – senzor laser cu suport NL-BR  – 1 buc

Acumulator Li-Ion – 1 set

CH-6 – încărcător -1 set

TR-R – tinta laser – 1 set

GL-R – ochelari laser – 1 set

Manual – 1 buc

Cutie de transport – 1 buc

Notă: Configurația pachetului standard poate varia.

Verificarea echipamentelor
Înainte de vânzarea, toate echipamentele noi sunt verificate și, dacă este necesar, rectificate - clientul primește un certificat care atestă buna funcționare a echipamentului.

Notă: certificatul este întocmit și eliberat de un service autorizat - TPI, pe baza revizuirii echipamentelor și a procedurilor necesare pentru pregătirea produselor Nivel System pentru vânzare.

Garantie service
Garanție în Romania pentru o perioadă de 12 luni. Baza pentru respectarea garanției este de a avea certificatul de garanție original, emis de către distribuitorul exclusiv Nivel System în Romania - TPI. Clienții primesc suport tehnic in problemele cu echipamentul atat in perioada garantiei cat si post-garantie.

Notă: Asigurați-vă cu distribuitorul dumneavoastră ca ați primit toate documentele, care sunt standard la toate produsele noi Nivel System.

Specificaţii
Parametrii tehnici
Sursa de lumina laser rosu (635 nm), clasa 2
Precizie ±1,0 mm/10 m
Distanta de operare 500 m (cu senzor laser), diametru
Inclinatia pe plan -
Scanarea -
Viteza cap rotativ -
Telecomanda -
Auto-nivelare ± 5°
Afișare fascicul / plan
1 x orizontal (360°)
Alimentare Li-ion 7,4V (4000mAh)
Timp de lucru aprox. 50 ore
Clasa de rezistenţă IP54
Temperatura de funcționare -20°C la +50°C
Dimensiuni 206 x 206 x 211 mm
Greutate 3,0 kg
Garanţie 12 luni