NEDO X-Liner 2 –fascicul laser in cruce.

Laserul NEDO X-Liner 5.2 este conceput pentru a determina planul orizontal și vertical.. Cu liniile de referință foarte distincte poate fi utilizat atât pentru interior cat și exterior. Funcția Puls vă permite să utilizați un senzor laser și pe distante mari in teren deschis unde raza laser nu este vizibila.  • precizie și fiabilitate – un fascicul clar ,roșu pentru o nivelare precisă, cu o precizie de 0,3 mm / 1m.
  • Distanta mare - Funcția puls vă permite să lucrați cu senzor laser în aer liber, la distanțe mari.
  • nivelare rapida - un sistem de compensare a vibrațiilor inovator, magnetic oferă auto-calarea rapidă pentru operare, fascicule laser stabile chiar și pe o bază instabilă, și după blocare vă permite să lucrați cu grinzi înclinate
  • rezistent la deteriorare – respecta standardul IP54 care permite aparatului sa lucreze fara probleme in conditii dure de mediu. Rezistent la praf si socuri mecanice.
Mai multe despre produs

Laserul cruce este un instrument care permite proiectia pe perete a unui plan orizontal si vertical la unghi drept, proiectie care ajuta la pozitionarea la acelasi nivel a mobilei, prizelor si intrerupatoarlor electrice, instalatiilor electrice si de apa, pentru pozitionarea la unghi a peretilor falsi (rigips), etc..  Funcția Puls permite folosirea unui senzor laser in mediu exterior in conditiile in care raza laser nu este vizibila cu ochiul liber.

Pachetul include

Laser x-liner 5

1 bucată

Adaptor

1 bucată

Husa

1 bucată

Baterii

3 buc

Geanta

1 bucată


Specificaţii
Parametrii tehnici
Laser
Dioda laser (rosu, vizibil), 635nm
Precizie
± 0,3 mm / 1m
auto-nivelare
± 4°
Distanta de funcționare
15 m –fara senzor
Numărul de planuri desemnate, axe
2 (vertical, orizontal cruce,)
Alimentare
3 x 1,5V (AA)
Timp de lucru
aproximativ 20 de ore de funcționare continuă
Clasa de rezistență
IP54