NEDO X-Liner 5.2 –multilaser: cruce și axial

Laserul NEDO X-Liner 5.2 este conceput pentru a determina planul orizontal și vertical și în același timp,  în ​​formă de cruce cu fasciculele intersectate în unghi drept. Echipamentul are, de asemenea, fascicul laser pentru calare - de control 3 axe 5 puncte, de exemplu pentru a transfera puncte de la podea la tavan. Cu liniile de referință foarte distincte poate fi utilizat atât pentru interior cat și exterior. Funcția Puls vă permite să utilizați un senzor laser și pe distante mari in teren deschis unde raza laser nu este vizibila.  • precizie și fiabilitate – un fascicul clar ,roșu pentru o nivelare precisă, cu o precizie de 0,3 mm / 1m.
  • Distanta mare - Funcția puls vă permite să lucrați cu senzor laser în aer liber, la distanțe mari.
  • versatilitate și multitasking - fascicul laser - vertical, orizontal - pot fi afișate separat sau împreună (de exemplu, în formă de cruce)
  • nivelare rapida - un sistem de compensare a vibrațiilor inovator, magnetic oferă auto-calarea rapidă pentru operare, fascicule laser stabile chiar și pe o bază instabilă, și după blocare vă permite să lucrați cu grinzi înclinate
  • rezistent la deteriorare – respecta standardul IP54 care permite aparatului sa lucreze fara probleme in conditii dure de mediu. Rezistent la praf si socuri mecanice.
Mai multe despre produs

Laserul cruce este un instrument care permite proiectia pe perete a unui plan orizontal si vertical la unghi drept, proiectie care ajuta la pozitionarea la acelasi nivel a mobilei, prizelor si intrerupatoarlor electrice, instalatiilor electrice si de apa, pentru pozitionarea la unghi a peretilor falsi (rigips), etc. Blocarea compensatorului permite ca aparatul sa fie inclinat obtinandu-se o proiectie cu linii in diagonala.  Funcția Puls permite folosirea unui senzor laser in mediu exterior in conditiile in care raza laser nu este vizibila cu ochiul liber.

Pachetul include

Laser x-liner 5.2

1 bucată

Adaptor

1 bucată

Husa

1 bucată

Baterii

3 buc

Geanta

1 bucată


Specificaţii
Parametrii tehnici
Laser
Dioda laser (rosu, vizibil), 630 - 680 nm
Precizie
± 0,3 mm / 1m
auto-nivelare
± 4°
Distanta de funcționare
30 m
Numărul de planuri desemnate, axe
2 (vertical, orizontal cruce,), 3 axe (5 puncte)
Alimentare
3 x 1,5V (AA)
Timp de lucru
aproximativ 15 de ore de funcționare continuă
Clasa de rezistență
IP54