NEDO X-Liner 5P –laser cu 5 puncte, atribuie transferul punctelor in orizontala si verticala

X-Liner 5P este un instrument versatil și puternic pentru toate tipurile de aplicații.Acesta este utilizat pentru trasarea obiectelor rectilinii, poate să transfere punctele de la un perete la altul, de la podea până la tavan. Acesta este caracterizat prin usurinta de utilizare. Laser cu cinci puncte distincte, ușor vizibile la 30 de metri distanță. Adaptorul inclus permite montarea echipamentului pe un trepied sau suspendare a acestuia.  • în fiecare direcție - 5 pachete, 5 puncte, 3 axe - înainte, în sus, jos, dreapta, stânga - în toate direcțiile
  • afișeaza puncte precise - elemente optice de înaltă calitate genereaza puncte laser, care sunt vizibile chiar și în interior in lumina directă a soarelui, asigura precizia transferului de punctele la 0,3 mm / 1 m.
  • nivelare rapida – echipat cu un compensator electronic, la blocarea acestuia aparatul va permite sa lucrati in planuri inclinate.
  • Dimensiuni reduse - se potrivește în buzunar, cântărește doar 0.6 kg.
  • rezistent la deteriorare –respecta standardul IP52, poate lucra în condiții meteorologice nefavorabile, rezistent la socuri mecanice.
  • echipamente fiabile - fabricat în Germania lasere Nedo sunt cunoscute pentru fiabilitatea și robustețea lor in  condițiile de muncă foarte dificile la care sunt supuse.
Mai multe despre produs

X-Liner 5P afișează cinci fascicule, care sunt perpendiculare una pe cealaltă. Cu acest instrument, puteți seta unghiuri, muta punctele de zidurile perpendiculare și paralele între ele. Fasciculul laser in sus și în jos este folosit pentru a transfera puncte de la podea la tavan și vice-versa. Laserul este proiectat să funcționeze proprietate exclusivă. Adaptorul este utilizat pentru a fixa în mod fiabil instrumentul pe trepied tradițional (1/4 "sau 5/8") și suspendat. Dimensiuni mici ale acestuia permit deplasarea  laserului chiar și în buzunar și să facă unealta întotdeauna la îndemână.

Pachetul include

Laser x-liner5P

1 bucată

Adaptor

1 bucată

husa

1 bucată

Baterii

2 buc

Geanta

1 bucată


Specificaţii
Parametrii tehnici
Laser
roșu, 635nm, clasa II
Precizie
± 0,3 mm / 1m
Zauto-nivelare ± 4°
Alimentare
2 x 1,5V (AA)
Timp de lucru
aproximativ 33 ore
Clasa de rezistență
IP54