Nedo X-Liner 3- laser multifunctional pentru constructii

NEDO X-Liner 3 este un laser cu planuri perpendiculare, care ofera functionalitati complete, astfel incat sa intruneasca toate cerintele dumneavoastra atat in domeniu de constructii generale (zidarie, structuri), cat si lucrari de finisare foarte precise. Sistemul optic al laserului este compus din component de mare precizie, pentru a obtine o imagine clara si usor vizibila a planului de referinta. Acest plan este format din 3 linii verticale si una orizontala. X-Liner 3 este echipat cu micrometru pentru pozitionarea precisa a planelor. In plus, echipamentul are un sistem de calare cu laser- acest sistem ajuta la o fixare usoara pe punctul de lucru cat si la transferul octagonal al punctelor (de la podea la tavan, etc.).  • Mai mult decat precizie- doua planuri perpendicular se intersecteaza cu planul orizontal si astfel genereaza linii laser de referinta perfect perpendiculare. Micrometrul permite montarea precisa a echipamentului pe suprafata de lucru.
  • Afisarea precisa a razei laser- componenetel optice de inalta calitate genereaza linii laser de referinta care sunt vizibile chiar si in zone cu lumina solara directa.
  • Puteti extinde domeniul de utilizare- laserul este adaptat sa lucreze in cooperare cu senzorul laser la utilizarea in exteriorul cladirilor.
  • Posibilitatea de lucru fara repozitionarea laserului- fasciculul laser cu deschidere foarte mare (vertical aproape 360°) in jurul pozitiei de lucru va permite sa setati vertical si orizontala in spatii mici fara a fi nevoie sa repozitionati frecvent echipamentul
  • Calare rapida- compensatorul integrat caleaza automat laserul iar dupa blocare va permite sa lucrati cu planuri inclinate.
  • Nu va temeti de praf si umezeala- standardul de rezistenta la praf si apa IP54, permite ca echipamentul sa lucreze in conditii meteo dificile.
Mai multe despre produs

X-Liner 3 este un echipament pentru masurare, mic, usor de utilizat si fiabil. El este destinat tuturor lucrarilor generale de constructie, finisari- atat exterioare cat si interioare- si pentru toti cei care cauta un echipament de firma la un pret accesibil. Domeniu de lucru al laserului se poate mari prin utilizarea unui sensor laser (infrarosu).  La fel ca alti laseri ai companiei NEDO si acest nou laser de constructii este caracterizat de rezistenta mare la mediul inconjurator (rezistenta mare la apa si praf) si stabilitatea in luru (compensatorul magnetic elimina vibratiile care pot aparea in timpul utilizarii si asigura o calare rapida; laserul este gata de lucru la 3 secunde dupa pornire).

Pachetul include
  • Laser cu planuri perpendicular     1 buc.
  • Tinta                                              1 buc.
  • Baterii                                            1 set
  • Geanta de transport                      1 buc.
Specificaţii
Parametrii tehnici
Laser
Dioda laser (lumina rosie, vizibila), 635 nm
Precizie de lucru
± 0,3 mm / 1m
Domeniu de auto-nivelare
± 3°
Distanta de lucru
25 m
Numar de planuri generate
3 (2 x calare, nivel, cruce)
Alimentare cu curent
4 x 1,5V (AA)
Durata de functionare
aprox. 20 de ore de functionare continua
Clasa de rezistenta
IP54