Topcon TP-L4A -laser liniar cu cautare automata a tintei - SmartLine®

Laser liniar (tubular) Topcon TP-L4A cu fascicul laser rosu cu functia de cautare a tintei automata. Laserul liniar Topcon TP-L4A are o functie foarte utila de a salva timp  - SmartLine. Aceasta constă în faptul că raza laser emisa de instrument caută automat centrul țintei. Această caracteristică este deosebit de utila atunci când instrumentul este setat la începutul lucrului (de exemplu, atunci când se continua lucrul din ziua precedentă. Aveti nevoie doar de cateva secunde pe zi pentru punerea in functiune a laserului : introducerea corecta a pantei si asezarea tintei pe acelasi loc ca in ziua anterioara.Apasati apoi tasta SmartLine®(pe aparatul laser sau pe telecomanda) si raza laser va gasi automat centrul tintei, ajutand echipa de lucru sa inceapa activitatea fara intarzieri. Topcon TP-L4A este cel mai frecvent utilizat în lucrările de instalare. Instrumentul este foarte ușor de utilizat și este rezistent la condiții extrem de dificile de lucru (noroi, apă, umiditate) – lucrarea poate fi realizată mult mai rapid și mai ieftin prin eliminarea erorilor umane.  • inclinatie – laserul  poate fi înclinat în intervalul -15 la 40%.
  • montaj rapid - funcția SmartLine găsește automat centrul de o placă-țintă, reducând posibilitatea de eroare de direcționare.
  • protejate împotriva erorilor de măsurare - capacitatea de a introduce un cod pentru a preveni modificări nedorite in setările laser în timpul măsurătorilor de către terți.
  • adaptat la cele mai dificile condiții de lucru - solid, praf și carcasă rezistentă la apă, șoc - poate rezista 24 de ore sub apă la o adâncime de 5 m
  • calare rapida – compensatorul incorporat permite auto-nivelarea (în limitele de ± 15%) și îi permite să lucreze în timp ce il montati în țeava, iar sistemul de avertizare protejează impotriva  masuratorilor eronate.
  • interfata prietenoasa - operare intuitivă, control de la distanță cu telecomanda, ușor de citit, cu iluminare din spate,  poate fi folosit în cele mai întunecate puțuri.
  • sistem de alimentare eficient - bateriile oferă 32 de ore de funcționare continuă, posibilitatea de alimentare direct la bateria masinii.
  • Pachet echipament standard extins - baterii, încărcător, picioare, telecomanda, placa țintă - echipamentul este gata de utilizare direct din valiza fără accesorii suplimentare.
  • garantie - garanție de 5 ani și servicii service post-garantie.
Mai multe despre produs

Laserul liniar Topcon TP-L4A este o solutie moderna care simplifica instalatiile de conducte sanitare, precum si borduri, cale ferata etc.  Permite alinierea precisă a conductelor în conformitate cu scăderea corespunzătoare în prima abordare, fără a fi nevoie de un control intermediar in înălțime folosind Nivelmetru optic. Utilizarea instrumentului este extrem de simpla - fiecare parametru este introdus cu ajutorul butoanelor mari , iar valorile lor sunt afișate pe un display cu iluminare. Drept urmare,acesta poate functiona si in locurile intunecate. TP-L4A are capacitatea de a  potrivi în mod automat fasciculul laser în placa-țintă. Acest lucru este util mai ales dacă vom continua activitatea  din ziua precedentă. Modificarile directiei si inclinatiei se pot face de la distanta cu ajutorul telecomenzii, fara a mai fi necesara deplasarea la echipament. Aparatul este foarte rezistent la conditii extreme de utilizare, acesta fiind securizat de o carcasa cu parti din cauciuc pentru a proteja impotriva socurilor mecanice, dar si a prafului si apei.

Pachet echipament standard extins vine cu baterii, încărcător, picioare, telecomanda, placa țintă , iar echipamentul este gata de utilizare direct din valiza cu care este livrat fără accesorii suplimentare.

Topcon TP-L4A este fabricat in Japonia beneficiind de una din cele mai extinse perioada de garantie de pe piata – 5 ani.

Certificat de conformitate:

Înainte de vânzarea oricarui echipament nou, acesta este verificat și dacă este necesar, rectificat - clientul primește un certificat care atestă buna funcționare a echipamentului.

(NOTĂ: Certificatul este întocmit și eliberat de către singurul centru  service autorizat din Romania - TPI, în baza examinării de echipamente și procedurii necesare pentru a pregăti produsele Topcon pentru vânzare).

Garanția in service autorizat Topcon.

Garanție în Romania pentru o perioadă de 5 ani. Baza pentru respectarea garanției este de a avea certificatul de garanție original, emis de către distribuitorul exclusiv Topcon în Romania - TPI. Clienții primesc suport tehnic in problemele cu echipamentul atat in perioada garantiei cat si post-garantie.

Notă: Asigurați-vă cu distribuitorul dumneavoastră ca ați primit toate documentele, care sunt standard la toate produsele noi Topcon.

Pachetul include

Laser liniar TP-L4A

1 buc

Scut-tinta

1 buc

picioare

4 buc

Telecomanda

1 buc

baterii

1 buc

AC

1 buc

Geantă de transport

1 buc


Specificaţii
Parametrii tehnici
Sursa de lumină
dioda laser (rosu), 633 nm
Precizie
±2,5 mm/50 m (10")
Distanta de lucru a senzorului
150 m
auto-nivelare
±10%
Căutare automată tinta
da
Determină volumul de declin
de la -15% până la 40%
Alimentare
acumulatori
Timp de lucru
48 h (alcaline), 50 h (Ni-MH)
Clasa de rezistență
IPX7
temperatură de funcționare
-20°C pana la +50°C
Dimensiuni
122 x 374 mm
Greutate
3,8 kg
Garanție
5 ani