Topcon TESLA – tableta celor exigenţi

TESLA este un dispozitiv care combină capacităţile PC-ului cu robusteţea şi mobilitatea unui echipament de teren. Tableta este dotată cu ecran cu contrast ridicat de aproximativ 5.7" (145mm), ceea ce permite lucrul confortabil cu hărţi şi fişiere DXF. Tableta TESLA este ideală atât pentru receptoarele GNSS şi staţia totală image IS, cât şi pentru scanner laser. Echipat cu modulul opţional GPS intern poate fi un instrument ideal  GIS.  • operare eficientă – procesorul de 806 MHz reprezintă garanţia bunei funcţionări, chiar şi cu fişiere vector sau raster de dimensiuni mari.
  • informaţii suplimentare prin imagini – camera încorporată de 3.2 megapixeli, opţională, vă permite să preluaţi atribute imagine ale obiectelor măsurate, dispunând deasemenea şi de funcţia cititor de coduri de bare.
  • memorie extinsă – tableta beneficiază de o memorie internă de 4 GB, ce poate stoca informaţii nelimitate.
  • afişaj lizibil – ecranul color şi tactil de 5.7",  vă permite să gestionaţi uşor orice software de măsurători sau de editare, cu ajutorul tastaturii virtuale.
  • configuraţie robustă – complet rezistent la apă, conform IP67, vă permite să lucraţi pe orice tip de teren.
  • internet şi instrumente wireless – modulul Wi-Fi vă permite să utilizaţi internetul din reţelele pentru calculatoare, iar prin Bluetooth vă puteţi conecta cu receptoare GPS sau staţii totale.
  • configuraţii variate – în funcţie de nevoile dumneavoastră puteţi alege un model de bază al tabletei sau unul cu opţiuni suplimentare, cum ar fi GPS intern, modem GSM sau cameră video.
Mai multe despre produs

Tableta TESLA este o alternativă ideală pentru oricine realizează pe teren mai multe activităţi decât doar cea de măsurare. Efectuarea de schiţe, editarea hărţilor, folosirea unui suport DXF sau prezentarea rezultatelor măsurătorilor, nu a fost niciodată atât de simplă. De asemenea, TESLA este o soluţie ideală pentru orice tip de muncă de teren, atât ca şi carnet de teren, calculator de teren sau echipament mobil de măsurare GIS. Sistemul de operare Windows Mobile vă permite să instalaţi aplicaţii suplimentare în memoria tabletei. În utilizarea versiunii standard este disponibil software-ul de măsurători MAGNET. Este o platformă software care integrează măsurători clasice şi deteminări satelitare, o aplicaţie ce controlează funcţionarea atât a staţiei totale cât şi a receptorului GPS. În plus, puteţi utiliza aplicaţiile specifice desktop (de exemplu, procesare de text, calculator, calcul tabelar, e-mail... etc.).

Pachetul include

Livrare către client, pregătire completă, suport tehnic după vânzare.

Tabletă TESLA
1 buc
Geantă 1 buc
Baterie Li-Ion 1 buc
Încărcător 230V 1 buc
Cablu USB 1 buc
CD cu instrucţiuni
1 buc

Verificarea echipamentelor
Înainte de vânzarea, toate echipamentele noi sunt verificate și, dacă este necesar, rectificate - clientul primește un certificat care atestă buna funcționare a echipamentului.

Notă: Se emite un certificat, în baza examinării echipamentelor conform procedurilor TOPCON.

Garantie service
Garanția 12 luni - baza pentru garanției este factura fiscală emisă de distribuitor / TPI. Se asigură suport tehnic atât in perioada de garanție cât si după expirarea acesteia.

Notă: Asigurați-vă cu distribuitorul dumneavoastră dacă ați primit documentele, care sunt standard pentru noile produse TOPCON.

Specificaţii
Specificaţii tehnice
Topcon TESLA
Procesor
Tip Marvel PXA320
Viteză 806 MHz
Sistem de operare Windows Mobile
Memorie
RAM 256 MB SDRAM
ROM 4 GB Flash ROM
Afişaj
Rezoluţie 640x480 VGA
Tip 5.7", TFT, color
Iluminare Da
Comunicare
Port USB
Radio modem GSM/GPRS în varianta PRO
Wi-Fi integrat
Bluetooth integrat
Audio Microfon şi difuzor încorporat
Rezistenţă
Temperatură de operare
-30°C +60°C
Protecţie la factori de mediu
IP67
Impact cădere de la 1,2 m
Alimentare
Tip baterii Li-Ion, amovibile
Capacitate b.d.
Timp de operare
până la 16 ore
Dimensiuni şi greutate
Dimensiuni 136 x 220 x 51 mm
Greutate 0,99 kg
Altele
Cameră încorporată
opţională, 3.2 MPx
GPS intern versiunea PRO
Telemetru integrat
nu
Garanţie 12 luni