TOPCON RL-VH4DR -Laser multifunctional pentru constructii generale

Topcon RL-VH4DR cu fascicul laser rosu, vizibil, este un instrument versatil care poate fi folosit la orice lucrare de constructie – interior si exterior. Poate fi folosit pe plan orizonatal si vertical si se poate modifica viteza de roatie a capului rotativ, inclusiv de a limita cursa acestuia la un unghi dorit – adaptandu-se aparatul in functie de lucrare pentru a economisi energie si a-i mari autonomia. Toate aceste functii fac din Topcon RL-VH4DR unul din cele mai versatile nivele laser de pe piata, care salveaza timp si bani in munca de zidarie, pavaj, tamplarie, finisare, etc.

 

   • Gama larga de activitati - de lucru în aer liber, la o distanță de 500 m (diametru) , permite imbunatatirea procesului de nivelare si a preciziei.
  • Un singur operator – citirea diferentei de nivel se poate face printr-un senzor laser si o mira.
  • Setarile aparatului – se pot verifica si schimba parametrii de functionare a aparatului cu ajutorul ecranului LCD, avand un unghi mare de vizualizare putand fi vizibil chiar si in ploaie / praf sau din telecomanda.
  • Functioneaza in toate conditiile meteo – capul rotativ, cel mai important element al aparatului beneficiaza de o extra-protectie impotriva socurilor mecanice la care poate fi supus , per ansamblu aparatul beneficiaza de standardul IP66, permitandu-va sa il utilizati in ploaie si praf, conditiile normale de santier.
  • scanare și de a lucra pe secțiunile selectate - Funcția de scanare vă permite să limiteze rotația capului și a afișa raza laser la o lungime setata.
  • control de la distanță de la o distanță de 100 de metri - parametrii pot fi configurati cu ajutorul unei telecomenzi RC-40 care vine in pachet.
Mai multe despre produs

Info produs

Nivela Topcon RL-VH4DR este un instrument de măsurare cu laser multifuncțional, care se caracterizează prin flexibilitate, funcționalitate ridicată și de înaltă calitate. Ofera planuri de determinare orizontală, verticală și înclinata în una sau două direcții, cu o precizie care garantează cea mai mare performanță - precizie in construcții generale. Design simplu și carcasa durabila, care are o rezistenta foarte mare la deteriorare (capul rotativ este protejat de o capota speciala de protecție), și la condițiile meteorologice, face echipamentul sa funcționeze în toate circumstanțele și va îndeplini fiecare sarcină.

Niveba cu laser multifuncțională RL-VH4DR este alimentata de baterii reincarcabile, baterii conventionale sau direct din rețeaua folosind adaptorul AC. Are nevoie de mai puțină energie și are o autonomie mai ridicata pe un set de baterii în comparație cu alte lasere din această clasă.

Echipamentele de masura utilizate pe santiere sunt supuse unor mari teste de anduranta. Functionand in medii cu mult praf si pe un teren ‚deranjat’, inconjurate de utilaje grele ar trebui sa asigure o funcionare stabila pentru o masurare corecta. Drept urmare, noi Topcon, furnizand de aproape 80 de ani echipamente pentru masurare , calitatea produselor este pe primul loc. Pentru confirmarea acestei afirmații, poate fi dovedit prin faptul că toate nivelele laser rotative, inclusiv RL-VH4R  sunt fabricate în Japonia, iar calitatea lor este garantată cu una dintre cele mai lungi de pe piata, perioada de garanție de 5 ani.

Pachetul include
Nivela  laser RL-VH4DR 1 buc
Senzor laser
1 buc
Suport senzor (pe mira) 1 buc
Scut țintă / scanare 1 buc
Telecomanda
1 buc
raft de perete
1 buc
baterii
1 buc
AC
1 buc
Geantă de transport
1 buc

 

Certificat de conformitate:

Înainte de vânzarea oricarui echipament nou, acesta este verificat și dacă este necesar, rectificat - clientul primește un certificat care atestă buna funcționare a echipamentului.

(NOTĂ: Certificatul este întocmit și eliberat de către singurul centru  service autorizat din Romania - TPI, în baza examinării de echipamente și procedurii necesare pentru a pregăti produsele Topcon pentru vânzare).

 

Garanția in service autorizat Topcon.

Garanție în Romania pentru o perioadă de 12 luni cu posibilitatea de extindere la 24 luni. Baza pentru respectarea garanției este de a avea certificatul de garanție original, emis de către distribuitorul exclusiv Topcon în Romania - TPI. Clienții primesc suport tehnic in problemele cu echipamentul atat in perioada garantiei cat si post-garantie.

 

Notă: Asigurați-vă cu distribuitorul dumneavoastră ca ați primit toate documentele, care sunt standard la toate produsele noi Topcon.

Specificaţii
Parametri tehnici
Sursa de lumina dioda laser (rosu, vizibil), 635 nm
Precizie
± 1,0 mm/10 m (20")
Repetabilitatea
1,25 mm/50 m (5”)
Gama de funcționare
60 m (300 m cu senzorul)
Înclinația pe plan
± 5° (axa X, Y-os)
Telecomanda
Gama: 100 m, IP66
Auto-nivelare
± 5°
Alimentare
baterii
Timp de lucru
45 ora
Clasa de rezistență
IP54
Interval de temperatură de funcționare
-20°C +50°C
Dimnesiuni 182 x 167 x 240 mm
Greutate 2,2 kg
Garantie 5 ani