Topcon RL-SV2S - Nivela cu raza lunga de actiune

Topcon oferă o gamă largă de nivele laser rotative , care includ lasere cu fascicul laser roșu și verde. Modelul RL-SV2S este un laser multi-nivelare cu o rază laser vizibilă roșie. Echipamentul este capabil să lucreze atât pe orizontală cât și pe verticală, cu mare precizie -2,4 mm/50 m, iar raza de actiune este de 800 m (diametru). Setarile se fac prin intermediul panoului de control cu ​​display LCD cu iluminare sau de la telecomanda (de asemenea, cu ecran LCD).
Mai multe despre produs

Usor, rapid si precise – masuratori in teren

Laserul rotativ RL-SV2S definește raza orizontală și planul generat poate fi înclinat într-una sau două direcții, în intervalul de ± 15 % .Setarile se fac digital de pe panoul de control  cu ecran(LCD) si de la distanță de pana la 300m. Turatia capului rotativ poate fi schimbată (300/600 rot / min). Funcția mask vă permite să dezactivați raza laser , în intervalul specificat, care va preveni o suprapunere de fasciculele laser atunci când se lucrează pe un șantier cu mai multe nivele laser.

Raza lunga, echipament fiabil

Tehnologia  ’Topcon Long Range’ si viteza mare de rotatie a capului rotativ – asigura o raza lunga de actiune. Un sistem revolutionar de citire asigura o pecizie mare de lucru (7’’). Laserul este echipat cu diode moderne Topcon cu o concentratie mare a luminii (2,4 mW) . Acest LED este capabil sa emita o raza laser la o distanta foarte mare , tinand in acelasi timp, grosimea milimietrica a fasciculului laser ( la distanta foarte mare, fasciculul ramane foarte subtire, garantand astfel acuratetea ridicata). Nivela este construita pe baza unui compensator electronic, elimina vibratiile si asigura o raza laser precisa pentru nivelare. Echipamentul este rezistent la apa si praf, respectand standardul IP66. In plus, capul rotativ este acoperit de un corp din sticla si carcasa este prevazuta cu manere pozitionate la andemana pentru manipularea in conditii de siguranta pana la pozitionarea lui pe trepied.

Alimentare inteligenta

Bateriile reincarcabile asigura ~ o saptamana de de lucru la o singura reincarcare (90 hrs). Bateriile pot fi cu usurinta inlocuite cu bateri conventionale alcaline unde durata de functionare va creste la 100H

Fabricat in Japonia, 5 ani garantie

Echipamentele de masura utilizate pe santiere sunt supuse unor mari teste de anduranta. Functionand in medii cu mult praf si pe un teren ‚deranjat’, inconjurate de utilaje grele ar trebui sa asigure o funcionare stabila pentru o masurare corecta. Drept urmare, noi Topcon, furnizand de aproape 80 de ani echipamente pentru masurare , calitatea produselor este pe primul loc. Pentru confirmarea acestei afirmații, poate fi dovedit prin faptul că toate nivelele laser rotative, inclusiv RL-200 2S sunt fabricate în Japonia, iar calitatea lor este garantată cu una dintre cele mai lungi de pe piata, perioada de garanție de 5 ani.

Certificat de conformitate:

Înainte de vânzarea oricarui echipament nou, acesta este verificat și dacă este necesar, rectificat - clientul primește un certificat care atestă buna funcționare a echipamentului.

(NOTĂ: Certificatul este întocmit și eliberat de către singurul centru  service autorizat din Romania - TPI, în baza examinării de echipamente și procedurii necesare pentru a pregăti produsele Nivel System pentru vânzare).

Garanția in service autorizat Topcon.

Garanție în Romania pentru o perioadă de 5 ani. Baza pentru respectarea garanției este de a avea certificatul de garanție original, emis de către distribuitorul exclusiv Topcon în Romania - TPI. Clienții primesc suport tehnic in problemele cu echipamentul atat in perioada garantiei cat si post-garantie.

Notă: Asigurați-vă cu distribuitorul dumneavoastră ca ați primit toate documentele, care sunt standard la toate produsele noi Topcon.

Pachetul include

Nivela laser (RL-SV2S)                                                            1 buc

senzor laser (LS-80L)                                                              1 buc

Suport senzor laser pentru mire cu laser                                    1 buc

baterii reîncărcabile (Ni-MH BT-74Q)                                          1 buc

încărcător (AD-15)                                                                   1 buc

telecomanda  (RC-60)                                                              1 buc

valiza de transport                                                                   1 buc


Specificaţii
Parametrii tehnici
Sursa de lumină
laser rosu vizibil (635 nm), clasa 3R, 2,4 mW
Acuratețe
± 10” (2,4 mm/50 m)
Distanta de funcționare
800 m
Înclinarea planului
± 15% (în ambele axele X, Y)
Viteza de rotatie a capului
300/600 rot/min
Gama de auto-nivelare
orizontal / vertical: ± 5 °
Putere
Baterii Ni-MH (inclus)
Timp de lucru
Baterii reincarcabile: aproximativ 55 de ore. baterii alcaline: aproximativ 90 de ore.
Clasa de rezistență
IP66
Interval de temperatură de funcționare
-20°C do +50°C
Dimensiuni
196 x 177 x 217 mm
Greutate
2,7 kg
Garanție
5 ani