Topcon RL-H4C - un laser foarte precis și robust cu rază lungă de acțiune

Topcon RL-H4C este una dintre cele mai performante nivele laser disponibile  pe piață, care are  ca si functie in plus determinarea planului orizonatal pentru a defini un plan înclinat într-o singură direcție. Acest lucru ajuta profesioniștii din industria de constructii, specializate în lucrări de terasament și drumuri, pot determina rapid și precis panta (de exemplu, terenuri de sport, parcuri, piețe). RL-H4C este un echipament pentru toți cei care sunt în căutarea unui aparat accesibil si in acelasi timp de încredere, durabil  cu o precizie foarte mare și raza de actiune pe distanțe lungi. În ciuda simplității, acest model crește competitivitatea companiei pe piata, reduce costurile de materiale consumabile si scurtează durata proiectului.  • tehnologie inovatoare - primul laser de construcții din lume, cu un fascicul laser vizibil, oferind astfel o precizie ridicată și pe distanțe lungi
  • cea mai mare precizie de lucru - fasciculul laser poate determina cu exactitate planul de referință și de a efectua nivelarea cu o calitate fără precedent (2,4 mm/50 m), reducând astfel consumul de materiale de constructii
  • Lucrul cu un plan înclinat - fasciculul laser poate genera plan orizontal sau vertical, planul poate fi înclinat într-o direcție, în intervalul de ± 8,7%.
  • operare cu un singur om,  rază lungă - citirea diferenței de înălțime este executată prin intermediul unui senzor laser și a mirei în jurul laserului pe un diametru de 800 m.
  • ușor de utilizat - un control de egalizare one-touch - întoarce și măsoara!
  • Controlul mașină - operarea de la distanță cu telecomanda  - prin controlul de la distanță permite operatorului de a schimba parametrii de functionare a instrumentului, fără a părăsi cabina.
  • auto-calare rapida – compensator sensibil, in momenul in care insrtumentul este miscat / lovit , se opreste automat pentru a evita executarea de masuratori eronate.
  • Functioneaza in toate conditiile meteo – capul rotativ, cel mai important element al aparatului beneficiaza de o extra-protectie impotriva socurilor mecanice la care poate fi supus , per ansamblu aparatul beneficiaza de standardul IP66, permitandu-va sa il utilizati in ploaie si praf, conditiile normale de santier.
  • Garantie 5 ani.
Mai multe despre produs

Usor, rapid si precis – masuratori in teren

Atât sistemul optic cat și componentele compensatorului nivelei sunt realizate cu cea mai mare precizie, asigurând o funcționare stabilă, cu mare precizie - 1,0 mm/20 m. Raza laser generata formează planul orizontal de referință, inclusiv inclinarea într-o singură direcție (± 8,7%). Atunci când se lucrează cu un senzor laser și o mira ,măsurătorile se fac individual. Laser de înaltă precizie, se poate folosi pentru controlul utilajelor.

Raza lunga, echipament fiabil

Topcon RL-H4C este construit pe tehnologia  ’Topcon Long Range’ si viteza mare de rotatie a capului rotativ – asigura o raza lunga de actiune (800m). Un sistem revolutionar de citire asigura o pecizie mare de lucru . Laserul este echipat cu diode moderne Topcon cu o concentratie mare a luminii (2,0 mW) . Acest LED este capabil sa emita o raza laser la o distanta foarte mare , tinand in acelasi timp, grosimea milimietrica a fasciculului laser ( la distanta foarte mare, fasciculul ramane foarte subtire, garantand astfel acuratetea ridicata). Nivela este construita pe baza unui compensator electronic, elimina vibratiile si asigura o raza laser precisa pentru nivelare. Echipamentul este rezistent la apa si praf, respectand standardul IP66. In plus, capul rotativ este acoperit de un corp din sticla si carcasa este prevazuta cu manere pozitionate la andemana pentru manipularea in conditii de siguranta pana la pozitionarea lui pe trepied.

Alimentare inteligenta

Bateriile reincarcabile asigura ~ o saptamana de de lucru la o singura reincarcare (90 hrs). Bateriile pot fi cu usurinta inlocuite cu bateri conventionale alcaline unde durata de functionare va creste la 100H

Fabricat in Japonia, 5 ani garantie

Echipamentele de masura utilizate pe santiere sunt supuse unor mari teste de anduranta. Functionand in medii cu mult praf si pe un teren ‚deranjat’, inconjurate de utilaje grele ar trebui sa asigure o funcionare stabila pentru o masurare corecta. Drept urmare, noi Topcon, furnizand de aproape 80 de ani echipamente pentru masurare , calitatea produselor este pe primul loc. Pentru confirmarea acestei afirmații, poate fi dovedit prin faptul că toate nivelele laser rotative, inclusiv RL-200 2S sunt fabricate în Japonia, iar calitatea lor este garantată cu una dintre cele mai lungi de pe piata, perioada de garanție de 5 ani. Setul vine cu un nou senzor laser Topcon LS-80L, care este capabil de a primi semnale pe distanțe lungi, valiza pentru transport in siguranta , manual în limba romana, card de garanție și certificare care să ateste corectitudinea lucrărilor, emisa de către centrul service autorizat Topcon din Romania.

 

Certificat de conformitate:

Înainte de vânzarea oricarui echipament nou, acesta este verificat și dacă este necesar, rectificat - clientul primește un certificat care atestă buna funcționare a echipamentului.

(NOTĂ: Certificatul este întocmit și eliberat de către singurul centru  service autorizat din Romania - TPI, în baza examinării de echipamente și procedurii necesare pentru a pregăti produsele Topcon pentru vânzare).

Garanția in service autorizat Topcon.

Garanție în Romania pentru o perioadă de 5 ani. Baza pentru respectarea garanției este de a avea certificatul de garanție original, emis de către distribuitorul exclusiv Topcon în Romania - TPI. Clienții primesc suport tehnic in problemele cu echipamentul atat in perioada garantiei cat si post-garantie.

Notă: Asigurați-vă cu distribuitorul dumneavoastră ca ați primit toate documentele, care sunt standard la toate produsele noi Topcon.

Pachetul include

Nivela  RL-H4C

1 bucată

senzor laser LS-80L

1 bucată

Suport senzor

1 bucată

Baterii reîncărcabile (Ni-MH)

1 set

Geantă de transport

1 bucată

AC

1 bucată


Specificaţii
Parametrii tehnici
Sursa de lumină
Laser roșu vizibil (635 nm), clasa 3R
Precizie
± 10” (2,4 mm/50 m)
Distanta de funcționare
800 m
Înclinarea planului
± 8,7% (într-o direcție)
Viteza de rotatie a capului
600 rot/min
auto-nivelare
±5°
Alimentare
Baterii Ni-MH (inclus)
Timp de lucru
Baterii reincarcabile: aproximativ 60 de ore. baterii alcaline: aproximativ 100 de ore
Clasa de rezistență
IP66
Temperatură de funcționare
-20°C la +50°C
Dimensiuni
196 x 177 x 217 mm
Greutate
2,6 kg
Garanție
5 ani