Topcon NET-G3A - staţie de referinţă

Receptorul Topcon NET-G3A este un receptor modern, ce înglobează cele mai avansate tehnologii de urmarire satelitară, conceput să lucreze ca staţie permanentă de referinţă. Datorită tehnologiei G3, receptorul urmăreşte toate semnalele satelitare ale celor două constelaţii din prezent (GPS,GLONASS) şi a uneia viitoare, aflate în construcţie (GALILEO). Procesorul receptorului are un consum scăzut de energie, permiţând astfel funcţionarea perioade foarte lungi utilizând doar alimentarea din bateriile interne.

Receptorul dispune de un număr mare de porturi, inclusiv un port Eternet, ce permite folosirea receptorului pentru a trimite corecţii RTK prin internet şi folosirea acestuia ca staţie permanentă de referinţă la sol, pe o rază de 30-40 km faţă de punctul determinat ca şi staţie de referinţă.  • măsurători de mare acurateţe - având posibilitatea să urmărească semnale GPS, GLONASS şi Galileo, cu 144 de canale universale, la o frecvenţă de 100Hz, receptorul face achiziţia de coordonate cu acurateţe milimetrică, fiind astfel potivit pentru aplicaţiile care necesită cea mai mare precizie.
  • accesibil şi uşor de folosit - receptorul este gestionat cu o singură tastă, iar LED-urile vă indică starea de funcţionare a acestuia.
  • stocare uşoară a datelor - observaţiile sunt stocate pe memorie FC card amovibilă, transferarea lor ne fiind condiţionată de o conexiune prin cablu cu calculatorul.
  • versatilitate - receptorul NET-G3A poate fi folosit pentru măsurători statice L1, L1L2, ca şi Bază de corecţii RTK sau staţie permanentă de referinţă, toate aceste opţiuni putând fi activate software.
  • design modern, robust şi cu dimensiuni reduse - greutate redusă, rezistent la cădere, apă şi praf (IP67), capabil să lucreze în toate condiţiile admosferice.
Mai multe despre produs

Tehnologia G3 este prima soluţie care integrează în măsurători observaţii de la trei sisteme satelitare, în acelaşi timp: sisteme actuale GPS, GLONASS şi viitoare GALILEO. Noul procesor este gata să primească noile semnale, care vor fi disponibile după modernizarea celor două sisteme, GPS şi GLONASS, respectiv semnalele L2C şi L5.

Aparatul este echipat cu toate porturile de comunicare disponibile (RS-232, USB, Ethernet). Acestea permit conexiuni multiple, de la modemuri radio sau GSM/GPRS externe, la referinţe de timp externe sau periferice cum sunt sonarele. Cu aceste caracteristici, receptorul NET-G3A se dovedeşte a fi unul dintre cele mai versatile echipamente de acest gen, ce se pretează celor mai complexe proiecte de măsurători.

Pachetul include

Livrare către client, pregătire completă, suport tehnic după vânzare.

Receptor NET-G3A 1 buc
încărcător
inc.
cablu alimentare
inc.
CD cu instrucţiuni 1 szt

Verificarea echipamentelor
Înainte de vânzarea, toate echipamentele noi sunt verificate și, dacă este necesar, rectificate - clientul primește un certificat care atestă buna funcționare a echipamentului.

Notă: Se emite un certificat, în baza examinării echipamentelor conform procedurilor TOPCON.

Garantie service
Garanția 12 luni - baza pentru garanției este factura fiscală emisă de distribuitor / TPI. Se asigură suport tehnic atât in perioada de garanție cât si după expirarea acesteia.

Notă: Asigurați-vă cu distribuitorul dumneavoastră dacă ați primit documentele, care sunt standard pentru noile produse TOPCON.

Specificaţii
Specificaţii tehnice
Topcon Net-G3A
Semnale recepţionate
Număr de canale
144 canale universale
Semnale urmărite
GPS L1, L2, L2C, L5
GLONASS
GALILEO
WAAS/EGNOS
Frecvenţă de măsurare
până la 100 Hz
Antenă externă Choke ring
Acurateţe
RTK H: +/- 10 mm + 1 ppm
V: +/- 15 mm + 1 ppm
STATIC H: +/- 3 mm + 0,5 ppm
V: +/- 5 mm + 0,5 ppm
Comunicare
Modem GSM/GPRS extern
Modem radio UHF extern
Porturi 4 x RS-232, 1x USB,1 x Ethernet, 2 x AC/DC
Formate de date şi memorie
Memorie
card de memorie CF (max. 32Gb) sau USB Host
Formate de date
TPS, RTCM SC104 ver 2.1, 2.2, 2.3, and 3.0, CMR, CMR+, BINEX
Controller FC-250, FC-336 sau FC-2600
Alimentare
Baterie interne 2 x Li-Ion, 2 porturi auxiliare
Timp de operare
nelimitat
Rezistenţă
Temperatură de operare
-40°C +65°C
Protecţie la factori de mediu
IP 67 , MIL-STD 810F
Altele
Cameră încorporată
nu
Busolă încorporată
nu
Telemetru integrat
nu