Topcon HiPer V

Receptorul GNSS Topcon Hiper V este urmaşul popularului model Hiper II. Noul model a fost îmbunătăţit prin echiparea cu o placă de bază nouă, antenă de nouă generaţie şi modem 3,5G de încredere. Similar cu standardul modelului anterior are încorporat şi un modem radio UHF, ceea ce înseamnă că puteţi folosi acest receptor atât ca Rover în reţele de referinţă, utilizând corecţii ROMPOS, dar şi într-o soluţie clasică RTK tip Bază - Rover. Acest lucru vă oferă independenţă totală faţă de reţeaua de referinţă sau acoperirea GSM.

HiPer V este ideal pentru utilizatorii exigenţi, care au testat deja alte soluţii de marcă..
  • 226 canale universale Vanguard – tehnologia inovatoare asigură continuitatea măsurătorilor prin folosirea canalelor universale, chiar şi în cele mai dificile condiţii, simplificând astfel procesul de iniţializare. În concluzie 220 de canale universale corespund unui număr de 440 de canale, ce folosesc tehnologia tradiţională.
  • antenă hipersensibilă – internă, foloseşte tehnologia GNSS tip FENCE (cunoscută la modelul de vârf GR-5). Acest lucru permite efectuarea de măsurători în zonele grele, cu clădiri sau copaci, cu o acurateţe fără precedent.
  • modem foarte rapid – datorită modemului GSM HSPA, primeşte corecţii fără probleme chiar şi acolo unde comunicarea GPRS nu este posibilă.
  • confortabil şi fără cabluri – datorită conexiunii Bluetooth între receptor şi controller, nu este necesară folosirea unui cablu, conexiunea fără fir fiind ideală pentru comunicarea cu carnetul de teren sau cu alte echipamente auxiliare.
  • comunicare simplă şi clară – mesaje vocale îmbunătăţite, în teren, urmărirea situaţiei pe ecranul controller-ului ne mai fiind necesară.
  • durabilitate şi fiabilitate – datorită modernităţii şi rezistenţei, dar şi aspectului compact şi uşor, receptorul este protejat la şocuri provocate de căderea de la o înălţime de 2m şi este catalogat cu standardul IP67 în ceea ce priveşte protecţia la factorii de mediu, apă şi praf.
Mai multe despre produs

Receptorul Topcon HiPer V a fost dezvoltat pe baza anilor de experienţă, dobândiţi în munca de teren cu predecesorul său HiPer II. În plus au fost adăugate tehnologiile inovatoare, Vanguard şi FENCE, îmbunătăţind astfel performanţele receptorului în teren. Noul modem îmbunătăţit 3,5G asigură conectarea rapidă şi stabilă la reţelele GSM disponibile. Controller fiabil receptorului HiPer V, Topcon FC-336 cu modem GSM integrat, oferă beneficiile unui sistem complex, cu 3 modemuri ...

Pachetul include
Configuraţie RTK recomandată:

Livrare către client, pregătire completă, suport tehnic după vânzare.

Receptor Hiper 1 buc.
Controller FC-336 1 buc.
Jalon de carbon 1 buc.
Suport prindere controller 1 buc.
Geantă rigidă de transport 1 buc.
Software măsurători Magnet 1 buc.
Program de birou 1 buc.
încărcător inc.
cablu alimentare inc.
Card memorie SD 1 buc.
Cititor SD card 1 buc.
Card SIM date, GSM/GPRS 1 buc.
CD cu instrucţiuni 1 buc.

Verificarea echipamentelor
Înainte de vânzarea, toate echipamentele noi sunt verificate și, dacă este necesar, rectificate - clientul primește un certificat care atestă buna funcționare a echipamentului.

Notă: Se emite un certificat, în baza examinării echipamentelor conform procedurilor TOPCON.

Garantie service
Garanția 12 luni - baza pentru garanției este factura fiscală emisă de distribuitor / TPI. Se asigură suport tehnic atât in perioada de garanție cât si după expirarea acesteia.

Notă: Asigurați-vă cu distribuitorul dumneavoastră dacă ați primit documentele, care sunt standard pentru noile produse TOPCON.

Specificaţii
Specificaţii tehnice
Topcon Hiper
Semnale recepţionate
Număr de canale
226
Semnale urmărite

GPS L1 CA, L1/L2 P - code, L2C
GLONASS: L1/L2 CA, L1/L2 P - code
Galileo*
SBAS: WAAS, EGNOS, MSAS

Frecvenţă de măsurare
până la 20 Hz (standard 10Hz)
Antenă integrată
Acurateţe
RTK H: +/- 10 mm + 1 ppm
V: +/- 15 mm + 1 ppm
STATIC H: +/- 3 mm + 0,5 ppm
V: +/- 5 mm + 0,5 ppm
Comunicare
Modem GSM/GPRS & UHF dual, integrat
Comunicare wireless
Bluetooth
Port RS-232
Formate de date şi memorie
Memorie STATIC card memorie SD sau SDHC , detaşabil
Formate de date RTCM SC104 2.1/2.2/2.3/3.0/3.1, CMR, CMR+, NMEA, TPS
Controller FC-25A, FC-250, FC-2600, FC-236, FC-336, TESLA
Alimentare
Baterie 2 x Li-Ion, amovibilă
Timp de operare
aprox. 15 ore
Rezistenţă
Temperatură de operare
-40°C +65°C
Protecţie la factori de mediu
IP67
Altele
Cameră încorporată
în controller FC-236, FC-336, TESLA
Busolă încorporată
nu
Telemetru integrat
nu