Topcon HiPer SR – receptor GNSS ergonomic

Cel mai popular receptor din piaţa poloneză, este receptorul ce încorporează tehnologii ale producatorului Japonez, din seria HIPER de la TOPCON.

Receptorul Hiper SR are cel mai nou design, este echipat cu cea mai recentă tehnologie Topcon, prin care măsurătorile din teren sunt eficiente și mai fiabile ca niciodată.  • lucrează în orice condiţii - designul şi materialele componente de bună calitate protejează receptorul în cazul căderilor de la o înălţime de 2m, iar standardul de protecţie IP67 conferă posibilitatea de a lucra în toate condiţiile, chiar şi pe cel mai dificil teren.
  • design compact - prin miniaturizare şi tehnologii inovatoare, greutatea receptorului Topcon a fost redusă la numai 850g, ceea ce il face să devină soluţia ideală pentru cei ce apreciază ergonomia şi confortul unui sistem RTK.
  • wireless RTK - tehnologia inovatoare Long Link îţi permite operarea clasică tip Bază - Rover. În cazul receptorului Hiper SR, fără modem radio, tehnologia de comunicare Bluethooth permite funcţionarea un timp îndelungat, putând fi utilizat atât ca receptor Rover în reţea dar şi ca Bază de corecţii în zonele unde nu există acoperire GSM.
  • tehnologie avansată Topcon - receptorul foloseşte cea mai noua tehnologie GNSS cu 226 canale universale, gata să lucreze cu toate sistemele satelitare (GPS, GLONASS, SBAS, QZSS, Galileo*, Compas*). Receptorul în cooperare cu antena GNSS integrată, ce are la bază tehnologia FENCE, asigură acurateţea determinarilor în toate condiţiile din teren.
Mai multe despre produs

Inovaţia adusă de receptorul HiPer SR este folosirea celei mai noi plăci de bază, cu 226 canale universale, pentru urmărirea semnalelor satelitare din prezent dar şi din viitor. Revoluţionară este de asemenea şi folosirea tehnologiilor de vârf din receptorul GR-5, respectiv binecunoscuta tehnologie de antena FENCE. Folosind această tehnologie receptorul este capabil de măsurători RTK de mare acurateţe, în cele mai nefavorabile condiţii din teren (frunziş abundent, cladiri şi numeroase reflexii). Combinaţia inovaţiilor Topcon, greutatea redusă (850g), rezistenţa sporită (IP67) şi posibilitatea de a lucra RTK atât cu reţele de referinţă cât şi în modul clasic RTK, face ca receptorul  HiPer SR să fie cea mai versatilă soluţie de pe piaţa receptoarelor GNSS.

Pachetul include

Livrare către client, pregătire completă, suport  tehnic după vânzare.

Receptor Hiper 1buc
încărcător
cablu alimentare
CD cu instrucţiuni 1buc

Verificarea echipamentelor
Înainte de vânzarea, toate echipamentele noi sunt verificate și, dacă este necesar, rectificate - clientul primește un certificat care atestă buna funcționare a echipamentului.

Notă: Se emite un certificat, în baza examinării echipamentelor conform procedurilor TOPCON.

Garantie service
Garanția standard 12 luni - baza pentru garanție este factura fiscală emisă de distribuitorul TPI. Se asigură suport tehnic atât in perioada de garanție cât si după expirarea acesteia. Garanția poate fi extinsă la 24 sau 36 de luni, în funcție de oferta producătorului.

Notă: Asigurați-vă cu distribuitorul dumneavoastră dacă ați primit documentele, care sunt standard pentru noile produse TOPCON.

Specificaţii
Specificaţii tehnice
Topcon Hiper SR
Semnale recepţionate
Număr de canale 120 - 226 universale
Semnale urmărite GPS, GLONASS, SBAS, QZSS
Frecvenţă de măsurare până la 20 Hz
Antenă integrată, tip FENCE
Acurateţe
RTK H: +/- 10 mm + 1 ppm
V: +/- 15 mm + 1 ppm
STATIC H: +/- 3 mm + 0,5 ppm
V: +/- 5 mm + 0,5 ppm
Comunicare
Modem GSM/GPRS integrat în controller
Comunicare wireless Tehnologie Bluetooth LongLink (rază de lucru 300m)
Port RS-232, mini USB, Bluetooth
Formate de date şi memorie
Memorie STATIC internă 2 GB, ne-detaşabilă
Formate de date RTCM SC104 2.x/3.x, CMR, CMR+, NMEA, TPS
Controller recomandat FC-500 / FC-5000 / FC-6000 
Alimentare
Baterie Li-Ion internă
Timp de operare până la 20 ore
Rezistenţă
Temperatură de operare -40°C +65°C
Protecţie la factori de mediu IP67
Altele
Cameră încorporată nu
Busolă încorporată nu
Telemetru integrat nu