Topcon FC-336 – carnet de teren cu modem GSM intern

Carnetul de teren FC-336 este urmaşul direct al modelului de încredere FC-236. La fel ca şi predecesorul sau, controllerul FC-336 este de încredere în toate condiţiile de lucru, cu o putere de calcul sporită şi tastatură convenţională încorporată. Datorită modemului GSM/GPRS intern, este carnetul de teren ideal pentru integrarea cu receptoare GNSS, cum ar fi revoluţionarul model Hiper SR. Camera încorporată de 5Mpx, rezistenţa sporită la umiditate şi la condiţiile de lucru cele mai vitrege, fac din FC-336 instrumentul ideal pentru cei mai exigenţi utilizatori, în ceea ce priveşte calitatea sporită şi funcţionalitatea impecabilă.  • eficienţă în lucru – procesorul rapid de 1GHz şi cei 8Gb de memorie garantează o bună funcţionare, chiar şi când se lucrează cu fişiere vector sau raster de dimensiuni mari.
  • modem integrat – modemul GSM/GPRS vă permite folosirea controlerului ca şi un terminal de conectare la internet.
  • afişaj mare şi clar – ecranul color şi senzitiv de 3,5" vă permite utilizarea uşoară a oricărui program de măsurători sau de editare, folosind tastatura virtuală.
  • tastatură suplimentară – tastatura suplimentară clasică este o alternativă rapidă la tastatura virtuală.
  • comunicare rapidă – portul USB vă  permite conectarea controlerului la o memorie flash sau la calculator, pentru un transfer rapid al datelor, putând utiliza deasemenea şi sloturile pentru memorii SD/microSD
  • comunicare wireless – funcţiile Bluetooth și Wi-Fi facilitează conectarea rapidă cu alte dispozitive externe, şi în mod special cu instrumentele de măsurători, receptoare GNSS şi staţii totale.
  • rezistenţă sporită – controlerul atinge cel mai mare grad de protecţie la apă şi praf IP68 şi funcţionează la temperaturi extreme de -30°C, permiţându-vă astfel să lucraţi în orice condiţii.
  • software specializat – programul dedicat MAGNET este o platformă software care integrează atât măsurători clasice cât şi măsurători satelitare, permiţând astfel folosirea lui cu staţii totale şi cu receptoare GNSS în acelaşi timp.
  • sistem de operare deschis – sistemul de operare Windows Mobile vă permite instalarea de platforme software adiţionale pentru diversele aplicaţii de culegere de date şi control, cum sunt platformele software GIS.
Mai multe despre produs

Carnetul de teren FC-336 este un controler dedicat (putând fi înlocuit cu tableta TESLA), conceput special pentru a lucra cu receptoarele GNSS Topcon. În prezent este suportul de bază pentru revoluţionarul receptor Hiper SR. Un avantaj suplimentar al controlerului FC-336 îl reprezintă  camera video de 5Mpx rezoluţie şi modulul GPS intern (dedicate aplicaţiilor GIS). Puteţi alege de asemenea între tastatura clasică şi cea virtuală. Toate aceste caracteristici plasează controlerul FC-336 deasupra predecesorului său FC-236 .

 

Pachetul include

Livrare către client, pregătire completă, suport tehnic după vânzare.

Controler FC-336 1 buc
Baterie Li-Ion 1 buc
Încărcător 230V 1 buc
Cablu USB 1 buc
CD cu instrucţiuni
1 buc

Verificarea echipamentelor
Înainte de vânzarea, toate echipamentele noi sunt verificate și, dacă este necesar, rectificate - clientul primește un certificat care atestă buna funcționare a echipamentului.

Notă: Se emite un certificat, în baza examinării echipamentelor conform procedurilor TOPCON.

Garantie service
Garanția 12 luni - baza pentru garanției este factura fiscală emisă de distribuitor / TPI. Se asigură suport tehnic atât in perioada de garanție cât si după expirarea acesteia.

Notă: Asigurați-vă cu distribuitorul dumneavoastră dacă ați primit documentele, care sunt standard pentru noile produse TOPCON.

Specificaţii
Specificaţii tehnice
Topcon FC-336
Procesor
Tip Marvel PXA310
Viteză
1 GHz
Sistem de operare
Windows Mobile
Memorie
RAM 512 MB RAM
ROM 8 GB
Afişaj
Rezoluţie
640x480 VGA
Tip 3.5" color TFT
Iluminare
LED
Comunicare
Porturi mini USB, serial RS-232, slot SD/microSD
Radio nu
Wi-Fi Integrat 802.11 b/g
Bluetooth Integrat, clasă II
Audio Microfon şi difuzor încorporat
Rezistenţă
Temperatură de operare
-30°C +60°C
Protecţie la factori de mediu
IP68
Impact cădere de la 1,5 m
Alimentare
Tip baterie Li-Ion, amovibilă
Capacitate
5600 mAh
Timp de operare
până la 12 ore
Dimensiuni şi greutate
Dimensiuni
178 x 89 x 30 mm
Greutate 0,50 kg
Altele
Cameră încorporată
5 MPx
GPS intern
20 canale, EGNOS
Telemetru integrat
nu
Garanţie 12 luni