Topcon FC-250 - cel mai viabil controller pentru receptoare GNSS şi staţii totale

Nou model de carnet de teren, FC-250,  ce se bazează pe designul predecesorului său  – modelul FC-200.

Controllerul Topcon FC-250 s-a dovedit a fi un carnet de teren foarte rapid şi extrem de eficient în domeniul mini calculatoarelor, pentru a configura şi controla funcţionarea instrumentelor de măsurare (de exemplu, receptoare GNSS şi staţii totale), precum şi posibilitatea de a efectua calcule topografice avansate. Softul specializat de măsurători preinstalat TopSURV sau MAGNET,  îmbunătăţeşte în mod semnificativ instrumentele de măsurare şi sporeşte confortul. Performanţele îmbunătăţite se datorează noilor componente, procesor, memorie RAM, placă grafică – ce oferă cea mai bună viteza şi calitatea de afişare a datelor (de exemplu, măsurători sub forma de hărţi). Un număr mare de interfeţe de comunicare (inclusiv Bluetooth şi Wi-Fi), ce face ca transferul de date şi conectarea la dispozitive externe să fie rapidă şi uşoară.  • funcţionare eficientă – procesorul ultra-rapid de 806 MHz şi memoria de 1 GB reprezintă garanţia bunei funcţionări, chiar şi cu fişiere vector sau raster de dimensiuni mari.
  • sistem de operare deschis – cel mai recent sistem de operare Windows Mobile 6.5 ce asigură stabilitate.
  • afişaj de dimensiuni mari şi uşor de citit – ecranul color şi tactil de 3,7" vă permite să gestionaţi uşor orice software de măsurare şi de editare, cu ajutorul tastaturii virtuale
  • comunicare uşoară – portul USB vă permite să conectaţi instrumentul la o unitate flash USB şi să le salvaţi direct în observaţii, ceea ce facilitează foarte mult transferul ulterior de datele la un PC, putând deasemenea utiliza în acelaşi scop un slot pentru CF şi card SD.
  • instrumente fără fir – Bluetooth şi Wi-Fi permit o comunicare rapidă, fără cablu, cu receptoare GPS, staţii totale şi alte dispozitive externe (de exemplu, telefoane mobile pentru a se conecta la Internet)
  • posibilitate de actualizare la controller puteţi cumpăra un modul radio RS-1 şi să-l utilizaţi pentru a controla de la distanţă funcţionarea unei staţii totale robotizate.
  • software dedicat de măsurători - platformă software care integrează opţiuni de poziţionare satelitară GNSS avansată şi măsurători clasice cu staţia totală.
  • sistem de operare – un sistem de operare deschis Windows Mobile, care vă permite să instalați în controller aplicații, cât şi pe memorie suplimentară.
  • baterii durabile şi de mare capacitate Li-Ion – baterii amovibile care permit utilizarea îndelungată şi continuă a carnetului de teren.
  • dimensiune şi greutate mică – controllerul este ușor de utilizat şi de transportat, iar absenţa nejustificată în cazul tastaturii „fizice”, reduce greutatea şi influenţează semnificativ confortul în lucrul efectiv din teren.
Mai multe despre produs

Folosind în măsurătorile topografice de fiecare zi, controllerul FC - 250 îmbunătăţeşte semnificativ performanţa şi viteza de lucru. De asemenea, este necesar în timpul măsurătorilor ce utilizează corecii GNSS RTK, când se înregistrează în timp real detaliile măsurate. Ecranul senzitiv de dimensiuni mari, vă permite să manipulaţi cu uşurinţă întreaga procedură de măsurare – configuraţia receptorului, metoda de înregistrare a datelor, uşurând transferul lor la un computer de birou.

De asemenea, FC - 250 poate fi folosit cu succes şi cu staţii totale. Software-ul de control - MAGNET - este acelaşi care poate fi găsit în sistemul Windows al staţiilor totale (de exemplu, OS sau DS). Carnetul de teren este deosebit de util atunci când se măsoară cu un singur instrument motorizat/automat, cum este staţia DS sau PS. Controllerul poate utiliza conexiunea Bluetooth sau poate fi echipat cu un modul radio suplimentar RS-1, ce permite controlul de la distanţă a staţiei totale, acesta aflându-se la prismă.

Pachetul include

Livrare către client, pregătire completă, suport tehnic după vânzare.

Controller FC-250 1 buc
Baterie Li-Ion 1 buc
Încărcător 230V 1 buc
Cablu USB 1 buc
CD cu instrucţiuni 1 buc

Verificarea echipamentelor
Înainte de vânzarea, toate echipamentele noi sunt verificate și, dacă este necesar, rectificate - clientul primește un certificat care atestă buna funcționare a echipamentului.

Notă: Se emite un certificat, în baza examinării echipamentelor conform procedurilor TOPCON.

Garantie service
Garanția 12 luni - baza pentru garanției este factura fiscală emisă de distribuitor / TPI. Se asigură suport tehnic atât in perioada de garanție cât si după expirarea acesteia.

Notă: Asigurați-vă cu distribuitorul dumneavoastră dacă ați primit documentele, care sunt standard pentru noile produse TOPCON.

Specificaţii
Specificaţii tehnice
Topcon FC-250
Procesor
Tip Intel XScale PCA320
Viteză 806 Mhz
Sistem de operare Windows Mobile
Memorie
RAM 256 MB SDRAM
ROM 1 GB MB Flash ROM
Afişaj
Rezoluţie 240x320 QVGA
Tip 3.7-inch TFT color, 256 000 de culori
Iluminare
LED
Comunicare
Porturi RS-232, USB, mini USB, slot pentru card de memorie SD şi CF
Radio Opțional, tip RS-1 de 2,4 GHz
Wi-Fi Integrat
Bluetooth Integrat, clasă II
Audio Microfon și difuzor încorporat
Rezistenţă
Temperatură de operare
-20°C +50°C
Protecţie la factori de mediu
Rezistentă la apă IP 66
Impact Cădere de la 1 m
Alimentare
Tip baterii Li-Ion, amovibile
Capacitate
2500 mAh
Timp de operare
Până la 15 ore
Dimensiuni şi greutate
Dimensiuni
196x107x61 mm
Greutate 0,72 kg cu baterie
Altele
Cameră încorporată
nu
Busolă încorporată
nu
Telemetru integrat
nu
Garanţie 12 luni