Topcon AT-B4A - Nivelă precisă, la un preţ accesibil

Nivela optică Topcon AT-B4A este un instrument pentru măsurători foarte precise ale diferențelor de înălțime. Produs de compania japoneză, cu peste 75 de ani de experiență - nivela optică de înaltă calitate, protejată împotriva aburirii și cu lentile de calitate foarte bună. Este dotată cu un compensator magnetic pentru a efectua măsurători în zone instabile, în care trepiedul şi nivela pot fi expuse la vibrații continue. Instrumentul este rezistent la praf și apă și, astfel, poate lucra în condiții dificile - în ploaie sau în mediu cu foarte mult praf. Nivela optică este destinată, în special, pentru topografi, constructorii de drumuri, muncitori in construcţii, arheologi - pentru toți profesioniștii care au nevoie de instrumente de măsurare de înaltă precizie și fiabilitate.  • măsurători de înaltă precizie- datorită componentelor optice japoneze (telescop cu factor de mărire de 24x) nivela asigură precizie de 2.0 mm pe 1 km, astfel încât aceasta poate fi utilizată pentru sarcini care necesită înaltă precizie.
  • rezistente la medii dure, rezistente la vibrații și șocuri – datorită compensatorului magnetic, este mai ușor de  lucrat în locuri cu suprafață instabilă și oscilantă (de exemplu, de pe un șantierele de construcții, în cazul în care prin zona trec utilaje grele), rezistenţă ridicată la apă și la praf.
  • Focalizare la o distanţă mică de miră, echipamentul este proiectat să funcționeze la o distanţă minimă de aproximativ 0,2 m de miră, care permite măsurarea aproape fără a fi nevoie de a schimba poziţia nivelei.
  • ușoare și mici - design compact si greutate redusă, fabricat din materiale durabile, pot fi montate si pe un trepied mic.
  •  

Mai multe despre produs

Nivelele optice Topcon sunt renumite pentru componentele optice de înaltă calitate. Mulţumită acestui fpt, instrumentul vă permite să determinaţi diferențele de înălțime cu cea mai mare precizie. Factor de mărire de 24 până la 32x și un diametru de 32-45 mm, un sistem ușor de utilizat care oferă o focalizare clară și o imagine clară a mirei, și, astfel, să faciliteze citiri precise. Compensatoarele magnetice cu amortizare sunt responsabile de reglarea automată a liniei de vedere a nivelei pentru a proteja utilizatorii împotriva citiri eronate rezultate în urma imaginii destabilizate.

Toate nivelele Topcon sunt caracterizate prin rezistenţa mare la condițiile atmosferice, astfel încât să poată fi folosite în orice mediu .

Compania TPI, înainte de a vinde produsul, verifică fiecare nivelă și, dacă este necesar, se rectifică. Clientul primește un certificat de conformitate, care să ateste corectitudinea operațiunii.

 

Pachetul include
Nivelă optică 1 buc
Cheiţe de reglaj 1 buc
Capac lentile 1 buc
Cutie de transport 1 buc
Manual de utilizare

1 buc

Un set de accesorii opționale: prismă diagonală și un micrometru optic pentru a măsura mira cu o precizie de 0,1 mm și o precizie de 0,5 mm/km.

Certificat de conformitate:

Înainte de vânzarea oricărui echipament nou, acesta este verificat și dacă este necesar, rectificat - clientul primește un certificat care atestă buna funcționare a echipamentului.

(NOTĂ: Certificatul este întocmit și eliberat de către singurul centru service autorizat din Romania - TPI, în baza examinării echipamentelor conform procedurii necesare de pregătire a produsele Topcon pentru vânzare).

Garanția în service autorizat Topcon.

Garanție în Romania pentru o perioadă de 5 ani. Baza pentru respectarea garanției este de a avea certificatul de garanție original, emis de către distribuitorul exclusiv Topcon în Romania - TPI. Clienții primesc suport tehnic în problemele cu echipamentul atât in perioada de garanţie cât si post-garantie.

Notă: Asigurați-vă la achiziţionarea echipamentului ca ați primit toate documentele, care sunt standard la toate produsele noi Topcon.

 

Specificaţii
Parametrii tehnici
Lungimea telescopului 215 mm
Precizia la 1 km 2,0 mm/km
Preizia la 1 km cu micrometru -
Imagine simplu
Factor de mărire 24x
Diamterul lentilei 32 mm
Luminozitate bd
Vedere 1°25'
Rezolvarea 4”
Distanţa minimă de focalizare 0,2 m
Greutatea nivelei 1,7 kg
Greutatea cutiei -
Impermeabil IPX-6 (IEC 60529:2001)
Garanţie 5 ani