Topcon AT-B3A - Nivelă optică pentru măsurători precise

Nivela optică Topcon AT-B3A este un instrument pentru măsurători foarte precise ale diferențelor de înălțime. Produs de compania japoneză TOPCON, cu peste 75 de ani de experiență - nivela optica de inalta calitate, protejata împotriva aburirii și lentile de calitate foarte buna.Este dotata cu un compensator magnetic pentru a efectua măsurători în zone instabile, în care trepiedul si nivela pot fi expuse la vibrații continue. Instrumentul este rezistent la praf și apă și, astfel, poate  lucra în condiții dificile - în ploaie sau în mediu foarte mult praf (standard IPX6). Nivela optica este destinata, în special, pentru topografi, constructorii de drumuri, muncitori in constructii, arheologii - pentru toți profesioniștii care au nevoie de instrumente de măsurae de înaltă precizie și fiabilitate.
  • măsurători de înalte precizie - datorită excelentei optici japoneze (telescop cu o mărire de 28x) nivela asigură precizie de 1,5 mm pe 1 km, astfel încât acesta poate fi utilizat pentru sarcini care necesită înaltă precizie.
  • rezistente la medii dure, rezistente la vibrații și șocuri – datorita  compensatorului magnetic, mai ușor de a lucra în locuri cu o suprafață instabilă și oscilanta (de exemplu, de pe un șantier de construcții, în cazul în care prin zona trec utilaje grele), rezistenta ridicata la apă și la praf.(standard IPX6)
  • Focalizare la o distanta mica de mira, echipamentul este proiectat să funcționeze la o distanta minima de aproximativ 0,2 m de mira, care permite masurarea aproape fara a fi nevoie de a schimba pozitia nivelei.
  • ușoare și mici - design compact si greutate redusa, fabricat din materiale durabile, poate fi montat si pe un trepied mic.
Mai multe despre produs

Nivelele optice Topcon sunt renumite pentru optica de înalta calitate. Mulţumită acesteia, instrumentul vă permite să determinaţi diferențele de înălțime cu cea mai mare precizie. Zoom de 24 până la 32x și un diametru de 32-45 mm, un sistem ușor de utilizat care oferă o focalizare clară și o imagine clară a mirei, și astfel, să faciliteze citiri precise. Compensatoarele magnetice cu amortizare sunt responsabile de reglarea automată a liniei de vedere al nivelei pentru a proteja utilizatorii împotriva citiri eronate rezultate în urma imaginii destabilizate.

Toate nivelele Topcon sunt caracterizate prin rezistenţa mare la condițiile atmosferice, astfel încât să poată fi folosite în orice mediu .

Compania TPI, înainte de a vinde produsul, verifică fiecare nivela și, dacă este necesar, se rectifică. Clientul primește un certificat de conformitate, care să ateste corectitudinea operațiunii.

 

Pachetul include
Nivelă optică
1 buc
Capac lentile 1 buc
Cheiţă reglaj
1 buc


Cutie de transport
1 buc
Manual utilizare
1 buc

 

 

Garanţia echipamentului

Înainte de vânzare orice echipament nou este verificat şi configurat - clientul primeşte o dată cu echipamentul un certificat care atestă funcţionarea corectă a nivelei. 

Notă: Certificatul este întocmit şi eliberat numai de către service-ul autorizat TPI Positioning Solutions pe baza procedurilor cerute de producătorul Topcon. 

Garanţie în service autorizat

Perioada de garanţie este de 60 luni. Pentru a beneficia de garanţie este necesar să aveţi certificatul de garanţie eliberat de către distribuitorul Topcon de unde aţi achiziţionat echipamentul. Clienţii beneficiază de suport tehnic, atât în perioada de garanţie cât şi după această perioadă.


Specificaţii
Parametrii tehnici
Lungimea telescopului 215  mm
Precizia la 1 km 1,5 mm/km
Precizia la 1 km cu micrometru -
Imagine dreaptă
Factor de mărire 28x
Diamterul lentilei 42 mm
Luminozitate bd
Vedere 1°25'
Rezolvarea 3,5”
Distanţa minimă de focalizare 0,2 m
Greutatea nivelei 1,7 kg
Greutatea cutiei -
Impermeabil IPX6 (IEC 60529:2001)
Garanţie 5 ani