Topcon AT-B2 - Nivelă optică pentru măsurători precise

Topcon AT-B2 – Nivelă optică pentru măsurători precise

Nivela optică Topcon AT-B2 este un instrument pentru măsurători foarte precise ale diferențelor de înălțime. Produsă de compania japoneză, cu peste 75 de ani de experiență - nivela optică de înaltă calitate, este protejată împotriva aburirii și dispune de lentile de calitate foarte bună. Este dotată cu un compensator magnetic pentru a efectua măsurători în zone instabile, în care trepiedul şi nivela pot fi expuse la vibrații continue. Instrumentul este rezistent la praf şi apă, astfel, poate lucra în condiții dificile - în ploaie sau în mediu foarte mult praf. Nivela optică este destinată, în special, pentru topografi, constructorii de drumuri, muncitori în construcţii, arheologi - pentru toți profesioniștii care au nevoie de instrumente de măsurare de înaltă precizie și fiabilitate.

   • Măsurători de înalte precizie - datorită componentelor optice japoneze (telescop cu factor de  mărire de 32x) nivela asigură precizie de 0,7 mm pe 1 km, astfel încât acesta poate fi utilizată pentru sarcini care necesită înaltă precizie.
  • Rezistente la medii dure, rezistente la vibrații și șocuri – datorită  compensatorului magnetic, este mai ușor de lucrat în locuri cu o suprafață instabilă și oscilantă (de exemplu, pe un șantier de construcții, în cazul în care prin zona trec utilaje grele), rezistenţă ridicată la apă și la praf.
  • Focalizare la o distanţă mică faţă de miră - echipamentul este proiectat să funcționeze la o distanţă minimă de aproximativ 0,2 m faţă de miră, fapt ce permite masurarea aproape fără a fi nevoie de a schimba poziţia nivelei.
  • Ușoare și mici - design compact şi greutate redusă, fabricat din materiale durabile, poate fi montat şi pe un trepied mic.
Mai multe despre produs

Nivelele optice Topcon sunt renumite pentru elementele optice de înaltă calitate . Multumită acestui fapt, instrumentul vă permite să determinaţi diferențele de înălțime cu cea mai mare precizie.  Zoom de 24 până la 32x și un diametru de 32-45 mm ,  un sistem ușor de utilizat care oferă o focalizare clară și o imagine clară a mirei, astfel facilitând citiri precise Compensatoarele magnetice cu amortizare sunt responsabile de reglarea automată a liniei de vedere al nivelei  pentru a proteja utilizatorii împotriva citiri eronate rezultate în urma imaginii destabilizate.

Toate nivelele Topcon sunt caracterizate prin rezistenţa mare la condițiile atmosferice, astfel încât să poată fi folosite în orice mediu .

Compania TPI, înainte de a vinde produsul, verifică fiecare nivelă și, dacă este necesar, rectifică eventualele erori. Clientul primește un certificat de conformitate, care să ateste corectitudinea operațiunii .

 

Pachetul include
Nivelă optică
1 buc
Capac lentile 1 buc
Cheiţă reglaj
1 buc
Fir cu plumb
1 buc
Cutie de transport
1 buc
Manual utilizare
1 buc

Un set de accesorii opționale:  prismă diagonală și un micrometru optic pentru a măsura mira cu o precizie de 0,1 mm și o precizie de 0,5 mm / km.

 

Garanţia echipamentului

Înainte de vânzare orice echipament nou este verificat şi configurat - clientul primeşte o dată cu echipamentul un certificat care atestă funcţionarea corectă a produsului.

Notă: Certificatul este întocmit şi eliberat numai de către service-ul autorizat TPI Positioning Solutions pe baza procedurilor cerute de producătorul Nivel Systems.

Garanţie în service autorizat

Perioada de garanţie este de 60 luni. Pentru a beneficia de garanţie este necesar să aveţi certificatul de garanţie eliberat de către distribuitorul Nivel System de unde aţi achiziţionat echipamentul. Clienţii beneficiază de suport tehnic, atât în perioada de garanţie cât şi după această perioadă.

Specificaţii
Parametrii tehnici
Lungimea telescopului
215 mm
Precizia la 1 km 0.7mm
Precizia la 1 km cu micrometru 0.5mm
Imagine dreaptă
Factor de mărire 32x
Diametrul lentilei 42mm
Luminozitate bd
Vedere 1 ° 20 '
Rezolvarea 3 "
Distanţa minimă de focalizare 0,3 m
Greutatea nivelei 1.85 kg
Greutatea cutiei -
Impermeabil IPX-6 (IEC 60529:2001)
Garanţie 5 ani