System 350

System 350 este un sistem de ghidare automat care înglobează cea mai nouă tehnologie de poziționare de la Topcon. Acest lucru asigură cea mai mare creșterea a productivității muncii și o reducere reală și substanțială a costurilor pentru o fermă modernă.
System 350 este un sistem robust, de încredere, stabil și de mare precizie, adaptabil la aproape toate modelele de mașini agricole. Software-ul este ușor de utilizat, în limba română, afișează permanent suprafața de lucru, suprafața acoperită, numărul rândului, viteza de deplasare, acuratețea în timp real, precum și alți parametrii ce pot fi adăugați la dorința utilizatorului.
System 350 vine cu consola Topcon X30, consolă color de 12,1", cu ecran tactil, cu interfață intuitivă.  • Ecran tactil.
  • Controlul automat al secțiunilor, pulverizator de 32 de secțiuni, folosind ISO.
  • Autoghidate de înaltă precizie.
  • Harta de lucru este permanent pe ecranul consolei.
  • Virtual Terminal ISO (WT).
  • Configurare ușoară.
  • Software ușor de utilizat.
Mai multe despre produs

Consola X30

Topcon System 350 prin consola X30 combină o manevrabilitate foarte precisă în modul de ghidare automat, prin controlul variabil al secțiunilor în funcție de suprafața acoperită, coroborat cu datele de înregistrare și de management. Consola X30 vă permite să dozați cantitatea și concentrația de lichid pe suprafața de lucru, indiferent de viteză.

Consola X30 este special concepută pentru utilizarea în scopuri agricole și necesităților tehnice specifice fermelor moderne.

Software intuitiv

System 350 vine cu consola Topcon X30, consolă color de 12,1", cu ecran tactil, cu interfață intuitivă. Este robustă, fiabilă, ușor configurabilă, cu meniu în limba română și este concepută să ușureze gestionarea datelor și a informațiilor. Oferă o grafică de înaltă rezoluție care asigură o vizibilitate bună chiar și în lumina puternică a soarelui. Consola are un procesor de 1,6 GHz, cu o capacitate de memorie de până la 32 GB. X30 beneficiază de standardul IP67 și oferă durabilitate în cele mai dificile condiții, rezistență la ploaie și praf.

Adaptarea interfeței în funcție de dorința utilizatorului

Pagina principală este în permanent activă, submeniurile și parametrii pot fi activați sau dezactivați prin simple atingeri ale ecranului pe butoanele de glisare.

Meniul conține multe opțiuni pentru simplitate și flexibilitate în lucru. Parametrii doriți pot fi făcuți activi în ecranul principal sau pot fi ascunși în funcție de dorința utilizatorului. Meniul se configurează și în funcție de operațiile agricole efectuate prin aducerea în ecranul principal a parametrilor de interes.

Ecranul tactil vă permite să glisați ferestre sau să modificați afisajul pe ecranul informații.

Ferestrele din laterala ecranului vă permit să urmăriți mai multe aplicații simultan sau să vizualizați întregul câmp când sunteți în modul de lucru.

Folosind tastatura interactivă puteți afișa rapid funcții de control de pe pagina principală. Aveți acces rapid și ușor la setări și opțiuni suplimentare.

Tabloul de bord se configurează în funcție de dorința utilizatorului și rămâne activ permanent.

Configurarea opțiunilor pentru X30

Consola X30 permite setarea de alarme/alerte (apropierea de capăt de rând, ieșire din mod automat, etc.), unități de măsură, data și ora, harta, perimetru, număr rânduri, radar, GPS și sincronizare, acuratețe de lucru, mod de lucru, informații despre corecții (nivel putere și interval de timp), viteza de deplasare, precum și multe alte detalii, toate în 24 de limbi, inclusiv română.

Meniul Help din consola X30 va ghidează intuitiv, bazat pe pictograme. Puteți salva în profile diferite configurări și astfel le puteți activa ușor. Puteți stoca profile, inclusiv date

AGI-3 receptor GNSS

Datorită tehnologiei unice de poziționare Topcon, receptorul GNSS AGI-3 poate primi semnale de la toate constelațiile satelitare existente și viitoare, de exemplu GLONASS și GALILEO. Folosește un număr de 72 canale universale care acționează pe baza tehnologiilor brevetate de Topcon. Receptorul AGI-3 poate primi corecții prin modemul radio UHF, GSM sau GPRS, atât de la o bază proprie, cât și NTRIP via GSM-GPRS. Receptorul AGI-3 include un sistem inerțial care îmbunătățește acuratețea în zone cu obstrucții și compensează în mod automat înclinarea transversală și longitudinală a utilajului în timpul mersului.

Modul „Autoghidare”

Topcon System 350 este conceput pentru a lucra pe suprafețe de orice formă, pe orice relief și permite alegerea modului de lucru (linie dreaptă, curbă, curbă adaptivă sau circulară). Topcon System 350 este conceput să lucreze în mod automat, indiferent de perioada de timp, indiferent de condițiile meteo (ceață, ploaie, etc.), noapte/zi, temperaturi extreme, respectiv 24 ore din 24, 7 zile pe săptămână.

  • Pentru mașinile cu pregătire din fabrică (opțiunea „steer ready”) conectarea se face pe portul CAN al mașinii direct de la Topcon System 350.
  • Pentru mașinile care nu au pregătire din fabrică conectarea se face direct la Volanul de Direcție Topcon AES-25 (montat în prealabil), soluție unică Topcon.

 

Volanul de Direcție Topcon AES-25 este o soluție avansată, de înaltă precizie, ușor de montat,  ușor de întreținut și reprezintă o alternativă excelentă la sistemele de direcție hidraulice.

 

Pachetul include
Declarație de conformitate
Înainte de vânzare orice echipament nou este verificat şi configurat - clientul primește la cerere declarație de conformitate.

Garanție și service autorizat
Garanția produsului este pentru o perioadă de 12 luni.
Pentru produs se oferă suport tehnic și service autorizat, atât pentru perioada de garanție, cât și pentru perioada de post garanție.
Specificaţii
Parametrii tehnicii
Consola X30
Procesor Intel chipset, 1.6GHz
Memorie 1GB DDR2 533MHz RAM, 4GB compact flash (actualizabil până la 32GB)
Afişaj 1024 x 768 pt., Color LVDS, tactil
Diagonala 12,1"
Afișaj 1000 cd/m2, LED
Memorie kit de montaj RAM
Temperatura de operare -30˚ la +60˚C
Temperatura de depozitare

-40˚ la +75˚C

Conectori 4 USB 2.0, 500mA, 4 RS-232, 1 RJ45 Ethernet 100 Base-T, 100 Mbps, 4 CANBUS (ISO11783), 4 canale digitale I/O, 1 canal analogic I
Voltaj 9-32 VDC, baterie internă N-MH (2000mA/hr., 7.2V)
Audio 2W intrare mono jack intern și extern, extern câști stereo
Limbi disponibile 24 limbi + Română.
Greutate 1,75 kg
Dimensiuni 328 x 268 x 55 mm
Antena GPS AGI-3
Corecții

GPS, Egnoss/WASS, OmniSTAR (VBS, XP, HP), DGPS, RTK

Rata de actualizare 10 Hz
Modem Radio si GSM 1W
Compensator ± 6′ (1.8m)
Rezistență
Apă și praf IP67 (EN60529:1992)