System 150

Sistem automat de ghidare, fiabil, stabil, de mare precizie, cu un software ușor de utilizat în limba română, vizualizare ușoară a parametrilor și hârților – este tot ce ai nevoie pentru a lucra cu mare precizie, rapid și ușor.  • acuratețe de până la +/-2cm, în configurație completă.
  • poate fi montat pe aproape orice mașină agricolă existentă și poate fi ușor mutat.
  • Topcon System 150 utilizează în modul auto-ghidare valvele mașinii în situația în care acesta vine din fabrică cu preechipare, sau direcția electrică AES-25 când nu există preechipare.
  • Sistemul Topcon 150 este adaptat pentru aproape orice mașină agricolă.
  • Confortabil în utilizare – software ușor de utilizat și meniu în limba română.
  • Robust – solid, rezistent la apă și praf, proiectat pentru utilizarea în medii dificile.
Mai multe despre produs

Topcon System 150 se distinge printr-o antenă deosebit de precisă și fiabilă, Topcon AGI-3, cu receptor GNSS integrat. Datorită tehnologiei Topcon "Paradigm G3" receptorul GNSS Topcon AGI-3 poate primi semnale de la toate constelațiile satelitare existente, GPS, GLONASS, Galileo etc., folosind 72 canale universale care acționează pe baza tehnologiilor brevetate de Topcon. Receptorul AGI-3 poate primi corecții prin modemul radio UHF, GSM sau GPRS, atât de la o bază proprie, cât și NTRIP via GSM-GPRS. Receptorul AGI-3 include un sistem inerțial care îmbunătățește acuratețea în zone cu obstrucții și compensează în mod automat înclinarea transversală și longitudinală a utilajului în timpul mersului.

Topcon System 150 poate fi configurat pe diferite nivele de precizie, respectiv Autonom cu acuratețe submetrică, WASS/ EGNOSS cu acuratețe +/-20 cm, prin sistemul plătit OmniSTAR cu acuratețe +/-5 cm și în mod RTK utilizând corecții de la o bază proprie sau rețea de stații permanente cu o acuratețe de maxim 2 cm.

 

 

Topcon System 150 include software în limba română este ușor de utilizat și nu are nevoie de cunoștințe de specialitate. Doar o trecere rapidă sau citirea manualului este suficientă pentru a lucra foarte ușor.

Topcon System 150 este conceput pentru a lucra pe suprafețe de orice formă, pe orice relief și permite alegerea modului de lucru (linie dreaptă, curbă, curbă adaptivă sau circulară). În timpul lucrului pe display este afișat permanent numărul rândului curent, viteza mașinii și suprafața lucrată. Toate informațiile stocate pot fi descărcate/încărcate prin portul USB în format PDF iar conturul în format SHAPE.

Topcon System 150 poate fi îmbunătățit prin montarea modulului ASC-10 și are capabilitatea de a controla automat secțiunile de pulverizare.

Autoghidare prin conectare directă la CAN sau ARS-25

 

  • Pentru mașinile cu pregătire din fabrică (opțiunea „steer ready”) conectarea se face pe portul CAN al mașinii direct de la Topcon System 150.
  • Pentru mașinile care nu au pregătire din fabrică conectarea se face direct la Volanul de Direcție Topcon AES-25 (montat în prealabil), soluție unică Topcon.

Volanul de Direcție Topcon AES-25 este o soluție avansată, de înaltă precizie, ușor de montat,  ușor de întreținut și reprezintă o alternativă excelentă la sistemele de direcție hidraulice.

Topcon System 150 împreună cu volanul de direcție Topcon AES-25 pot fi achiziționate complet, pot fi ușor mutate de pe un utilaj pe altul și asigură precizii de poziționare de +/- 2cm.

Auto Section Control - ASC-10

În funcție de dorințele utilizatorului, Topcon System 150 poate fi îmbunătățit cu unitatea ASC-10 și în acest mod are capabilitatea să controleze în mod automat de la 1 la 10 secțiuni de pulverizare.

În acest mod se evită suprapunerile, sunt vizibile zonele nelucrate și se pot corecta ușor. Sistemul va controla în mod automat secțiunile de pulverizare și în acest fel se realizează economii semnificative, viteza în lucru, personal minim și un grad ridicat de acoperire.

Pachetul include
Livrarea către client, montaj și configurare, instruire asupra modului de lucru și suport tehnic post-vânzare.
Consolă Topcon GX-45 1 buc
Software și limba română 1 buc
Topcon AGI-3 1 buc
Suport pentru montarea antenei 1 buc
Cablaje 1 buc


Declarație de conformitate
Înainte de vânzare orice echipament nou este verificat și configurat - clientul primește la cerere declarație de conformitate.

Garanție și service autorizat
Garanția produsului este pentru o perioadă de 12 luni.
Pentru produs se oferă suport tehnic și service autorizat, atât pentru perioada de garanție, cât și pentru perioada de post garanție.

Specificaţii
Parametrii tehnici
Afișaj
Tip 320 x 234 pt., color QVGA
Diagonala 12,5 cm
Iluminat senzor automat de zi / mod noapte / înnorat /însorit
Sistem de operare
Butoane buton comutator + 10 taste funcționale
Vizualizare afișaj

mărire/reducere, plan, perspectivă, cale de rulare actuală

Administrare

simplu AB, 2 tipuri de curbe, centrat, adaptabil

Informațiile de pe ecran Administrare

viteză, acoperire, numărul rândului, numărul de sateliți disponibili, acuratețea

Rapoarte

formate PDF, SHAPE, capabilitate să scrie/citească USB

Conectori 3 12 pin DTM06-12S Deutsch, USB
Meniu ușor de utilizat, în limba română
Altele
Voltaj 9-32 VDC
Temperatura de la -20º până la +60ºC
Greutate 1,814 kg
Dimensiuni 203 x 152 x 63,5 mm
Antena GPS AGI-3
Opțiuni

GPS, Egnoss/WASS, OmniSTAR (VBS, XP, HP), DGPS, RTK

Rata de actualizare 10 Hz
Modem Radio și GSM 1W
Compensator ± 6′ (1.8m)
Rezistență
Apă și praf IP67
Rezistență la vibrații MIL-810-F 14%c-17 pentru fiecare axă
Rezistență la șocuri MIL-810-F16.5-l- cădere de la înălțimea de 2 m