System 110

Sistemele de ghidare în agricultură sunt soluții moderne, tot mai folosite, concepute pentru a crește productivitatea și a reduce costurile.

Topcon System 110 este un sistem de navigare robust și fiabil, care combină ergonomia și ușurința de utilizare oferind în același timp economii reale în timpul lucrului.  • un mod simplu de a economisi combustibil, timp și bani – pentru a efectua toate procedurile care necesită precizie, fără abateri și suprapuneri, rapiditate și ușurință, fără pierderi și cu precizie centimetrică – ca rezultat, campanii mai scurte și economii financiare.
  • întotdeauna și peste tot – doar o singură persoană, în toate condițiile, pe timp de zi, noapte, ceață sau vizibilitate redusă.
  • mobilitate și versatilitate – capacitatea de a fi instalat pe fiecare utilaj agricol și posibilitatea de a fi mutat de pe un utilaj pe altul într-un mod foarte simplu.
  • Confort – software ușor de utilizat, meniu în limba română și suport tehnic.
  • Robustețe – solid, rezistent la apă și praf, proiectat pentru condiții grele.
Mai multe despre produs

Detalii despre produs
Sistemul de ghidare Topcon System 110 este un dispozitiv de încredere profesional conceput să reducă costurile cu forța de muncă și să crească eficiența și productivitatea.


Ecran color cu diagonala de 12,5 cm conceput să permită operatorului vizualizarea în bune condiții atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte. Cu un software ușor de utilizat, în limba română, sistemul 110 devine rapid un ajutor indispensabil în munca de teren. Cu un design durabil și rezistent la condiții grele Topcon System 110 este ușor de mutat de pe un utilaj pe altul. Este un sistem stabil, dotat cu o antenă SGR-1, beneficiază de o rată de actualizare de 10 Hz pe secundă (explicit, 10 măsurători pe secundă), cu posibilitate de urcare până la 20 Hz, rezultând astfel o acuratețe fără precedent, precum și o stabilitate în poziționare.


Topcon System 110 beneficiază de o bară LED detașabilă, pe care intuitiv este afișată încadrarea. Este conceput să permită alegerea în mod ușor a modului de lucru (linie dreaptă, curbă sau mișcare circulară). În timpul lucrului, pe ecran este vizibilă suprafața de lucru, viteza mașinii, numărul de sateliți, coordonatele de navigare, numărul rândului pe care este încadrat utilajul, precum și suprafața lucrată. Toate informațiile cu privire la activitatea desfășurată sunt păstrate și pot fi transferate la un alt calculator (indiferent de sistemul de operare) folosind conexiunea USB. Raportul este generat în format PDF și conturul în format SHAPE. Conturul poate fi încărcat și în sens invers, respectiv din PC în Topcon System 110.

Sistemul de ghidare Topcon System 110 poate fi adaptat foarte ușor la sistem de conducere automat, respectiv Topcon System 150 poate fi ușor modificat pentru a controla automat secțiunile de pulverizare prin adăugarea CCS-10.

Controlul secțiunilor – Auto Section Control ASC-10

În funcție de necesitățile utilizatorului, Topcon System 110 poate fi actualizat cu capacitatea de a controla automat secțiunea de pulverizare, respectiv prin montarea modulului ASC-10. În acest mod, Topcon System 110 se va transforma în „mod automat”, controlând de la una la zece secțiuni de pulverizare. Rezultatul, o economie substanțială de substanță activă, o distribuire uniformă și corectă pe culturi și un randament ridicat al lucrului. Topcon System 110 este o soluție unică pe piață combinând ușurința în lucru cu compatibilitatea și inter conectivitatea la diferite tipuri de mașini și unelte agricole.

Pachetul include

Pachetul livrat la client – componente + suport tehnic post-vânzare.

GX-45 – consolă Topcon 1 buc.
Software în limba română 1 buc.
Bară detașabilă LED-uri 1 buc.
Receptor GPS / antenă Topcon SGR-1 1 buc.
Suport magnetic pentru antenă 1 buc.
Cablu antenă 1 buc.
Cablu de alimentare 1 buc.
Manualul operatorului
1 buc.

Declarație de conformitate
Înainte de vânzare orice echipament nou este verificat și configurat - clientul primește la cerere declarația de conformitate.

Garanție și service autorizat
Garanția produsului este pentru o perioadă de 12 luni.
Pentru produs se oferă suport tehnic și service autorizat, atât pentru perioada de garanție, cât și pentru perioada de post garanție.

Specificaţii

Parametrii tehnici
Afișaj
Tip 320 x 234 pt., color QVGA
Diagonală 12,5 cm
Iluminat senzor automat de zi / mod noapte / înnorat /însorit
Bară LED
Tip detașabil
Direcție variabil
Sistem de operare
Butoane buton comutator + 10 taste funcționale
Vizualizare afișaj mărire/reducere, plan, perspectivă, cale de rulare actuală,
Administrare

simplu AB, 2 tipuri de curbe, centrat, recunoașterea automată

Informațiile de pe ecran viteză, acoperire, numărul rândului, numărul de sateliți disponibili, acuratețea

Rapoarte formate PDF, SHAPE, capacitate de scriere/citire USB
Conectori 3 12 pin DTM06-12S Deutsch, USB
Meniu ușor de utilizat, în limba română
Antenă GPS SGR-1
Opțiuni GPS, Egnoss/WASS
AutonomOmniSTAR (VBS, DGPS)
Rata de actualizare 10 Hz (opțiune la 20Hz)
Rezistență
Apă și praf IP67
Rezistenta la vibrații MIL-810-F 14%c-17 pentru fiecare axă
Rezistenta la șocuri MIL-810-F14%c-16.5-1 cădere de la înălțime de 2 m
Alte
KIT – componentă Consola GX-45 Antenă SGR-1
Voltaj 9 -32 VDC
Temperatură de la -20º la +60ºC de la -40º la +85ºC
Greutate 1,82 kg 0,640 kg
Dimensiuni 203 x 152 x 63,5 mm 130 x 60 mm