SOLUŢII

Lumea in care traim are o listă lungă cu probleme ce trebuiesc solutionate.

Cu peste 9 miliarde de oameni așteptați pe planetă până în 2030, este nevoie de multa munca inca de pe acum. Vor fi cereri pentru mai multe locuințe, drumuri și utilități, ca să nu mai vorbim de alimente, necesare in cantitati tot mai mari pentru satisface cererile suplimentare. TOPCON are rolul de a ajuta in realizarea acestor cerințe, cu soluții inovatoare care vă ajută să lucrați mai inteligent și mai rapid pentru a crea o infrastructură și o agricultură durabile.

Societatea noastră, care face parte din grupul TPI Sp. Polonia, furnizor si distribuitor de top in Polonia, Lituania, Ucraina si Romania al produselor TOPCON, FARO, SURVPOINT si NIVEL SYSTEM, a preluat tot portofoliul aferent acestor mărci, inclusiv activitatea de service.

Personalul S.C. TPI POSITIONING SOLUTIONS S.R.L. vă stă la dispoziție cu soluții si echipamente de ultima generație, la preturi competitive si la cele mai înalte standarde de calitate, pretabile in următoarele domenii:

  • Construcții civile si industriale – stații totale, nivele optice/digitale, teodolite, laseri de construcții, sisteme automate de control a utilajelor, sisteme 3D de monitorizare a deformațiilor, scanere laser si drone.
  • Topografie, geodezie si cadastru – stații totale, sisteme GNSS, drone tip avion/elicopter
  • Agricultura - sisteme automate de control a utilajelor, soluții complete de management si control în agricultură.
  • Design, Arhitectura, GIS si Managementul Dezastrelor/Accidentelor – scanere si stații totale de înalta precizie, receptoare GNSS de mană cu acuratețe ridicata, softuri si accesorii conexe.

S.C. TPI POSITIONING SOLUTIONS S.R.L. va oferă service de specialitate, la standarde impuse de producător, piese de schimb si accesorii, pentru produsele livrate, atat in termen de garanție, cat si pentru cele post garanție.

Nu ezitați sa ne contactați si veți beneficia de un partener serios, preocupat sa gaseasca si sa prezinte solutii la cererile legate de activitatea dumneavoastră, prin discutii, oferte atractive si suport tehnic.