SOKKIA B40 -nivela optica

Nivela optica Sokkia B40 este un instrument pentru măsurători foarte precise ale diferențelor de nivel.  Produs de compania japoneză, cu peste 75 de ani de experiență - nivela optica de inalta calitate, protejata împotriva aburirii și lentile de calitate foarte buna.Este dotata cu un compensator magnetic pentru a efectua măsurători în zone instabile, în care trepiedul si nivela pot fi expuse la vibrații continue. Instrumentul este rezistent la praf și apă și, astfel, poate  lucra în condiții dificile - în ploaie sau în mediu foarte mult praf. Nivela optica este destinata, în special, pentru topografi, constructorii de drumuri, muncitori in constructii, arheologii - pentru toți profesioniștii care au nevoie de instrumente de măsurare de înaltă precizie și fiabilitate.  • măsurători de înalte precizie - datorită excelentei optici japoneze (telescop cu o mărire de 24x) nivela asigură precizie de 2,0 mm pe 1 km, astfel încât acesta poate fi utilizat pentru sarcini care necesită înaltă precizie.
  • rezistente la medii dure, rezistente la vibrații și șocuri – datorita  compensatorului magnetic, mai ușor de a lucra în locuri cu o suprafață instabilă și oscilanta (de exemplu, de pe un șantier de construcții, în cazul în care prin zona trec utilaje grele), rezistenta ridicata la apă și la praf.
  • Focalizare la o distanta mica de mira, echipamentul este proiectat să funcționeze la o distanta minima de aproximativ 0,3 m de mira, care permite masurarea aproape fara a fi nevoie de a schimba pozitia nivelei.
  • ușoare și mici - design compact si greutate redusa, fabricat din materiale durabile, poate fi montat si pe un trepied mic.
Mai multe despre produs

Nivele optice Sokkia sunt renumite pentru optica de inalta calitate. Multumita acestea, instrumentul vă permite sa determinati diferențele de înălțime cu cea mai mare precizie . Zoom de 24 până la 32x și un diametru de 32-45 mm ,  un sistem ușor de utilizat care oferă o focalizare clară și o imagine clară a mirei , și , astfel, să faciliteze citiri precise . Compensatoarele magnetice cu amortizare sunt responsabile de reglarea automată a liniei de vedere al nivelei  pentru a proteja utilizatorii împotriva citiri eronate rezultate în urma imaginii destabilizate.

 

Toate nivelele Sokkia sunt caracterizate prin rezistenta mare la condițiile atmosferice , astfel încât să poată fi folosite în orice mediu .

Compania TPI, înainte de a vinde produsul, verifică fiecare nivela și , dacă este necesar , se rectifică . Clientul primește un certificat de conformitate , care să ateste corectitudinea operațiunii .

.

Pachetul include

Nivela optica  1 buc

Cheite reglaj  1 buc

Fir cu plumb  1 buc

Capac lentile  1 buc

Geantă             1 buc

Manual utilizare 1 buc

 

Un set de accesorii opționale:  prismă diagonala și un micrometru optic pentru a masura mira cu o precizie de 0,1 mm și o precizie de 0,5 mm / km.

 

Certificat de conformitate:

Înainte de vânzarea oricarui echipament nou, acesta este verificat și dacă este necesar, rectificat - clientul primește un certificat care atestă buna funcționare a echipamentului.

(NOTĂ: Certificatul este întocmit și eliberat de către singurul centru  service autorizat din Romania - TPI, în baza examinării de echipamente și procedurii necesare pentru a pregăti produsele Topcon pentru vânzare).

 

Garanția in service autorizat Topcon.

Garanție în Romania pentru o perioadă de 2 ani. Baza pentru respectarea garanției este de a avea certificatul de garanție original, emis de către distribuitorul exclusiv Sokkia în Romania - TPI. Clienții primesc suport tehnic in problemele cu echipamentul atat in perioada garantiei cat si post-garantie.

 

Notă: Asigurați-vă cu distribuitorul dumneavoastră ca ați primit toate documentele, care sunt standard la toate produsele noi Sokkia.


Specificaţii
Parametrii tehnici
Lungimea telescopului
215 mm
Precizia la 1 km
2,0 mm/km
Precizia la 1 km cu micrometru
-
Imagine
clara
Mărire
24x
Diametrul lentilei
32 mm
Luminozitate
-
Vedere
1°25'
Rezolvarea
4”
Minimă de focalizare
0,3 m
Greutatea nivelei
1,7 kg
Greutatea cutiei
-
Impermeabil
IPX-6 (IEC 60529:2001)
Garanție
12 luni