Nivel Systems DL-60/60L - inclinometru electronic rapid si precis

Înclinometru electronic rapid şi precis, cu ecran LCD pentru afişarea digitală a poziţiei. Posibilitatea de lucru în poziţie răsturnată (180 de grade “cu susul în jos”). Dacă nu puteţi să citiţi valoarea de pe afişaj, aveţi posibilitatea să “ingheţaţi” ecranul (valoarea măsurată este afişată în continuu). Echipamentul impresionează prin simplitatea în utilizare şi prin fiabilitate. Este alegerea ideală pentru orice operaţii generale din domeniul construcţiilor, unde determinarea nivelului, poziţionarea verticală, orizontală sau la un anumit unghi ale elementelor construcţiei, ocupă mare parte din timp. Cu înclinometrul DL-60 realizaţi toate aceste operaţii mai rapid şi mai precis, fără erori.

Model cu "poiter laser" DL-60L , pentru eficiență maximă.  • Mai mult decat precizie- echipament versatil şi uşor de utilizat (±0.1 mm), potrivit oricărei lucrări de construcţie, ideal pentru a lucra vertical, orizontal, perpendicular.
  • Utilizare confortabilă- carcasa ergonomica, lungime convenabilă (600 mm), ecran LCD pentru afişarea înclinaţiei, posibilitatea de “ingheţare” a afişajului şi posibilitatea de a lucra in poziţie răsturnată
  • Alegerea modului de lucru cel mai convenabil- posibilitatea de afişare a pantei in grade sau in procente
  • Fiabilitate dovedita a echipamentului- rezistent la condiţiile grele de lucru din construcţii, service in garanţie si post-garanţie la dealer-ul autorizat Nivel System- TPI Positioning Solutions S.R.L.
Mai multe despre produs

Un echipament de marcă la un preţ accesibil

Nivel System este o marcă de echipamente de măsurare pentru construcţii şi topografie, care a fost introdusă pe piaţa din Romania de către TPI Positioning System în anul 2014. Produsele Nivel System se adresează publicului larg care caută echipamente fiabile, la preţuri accesibile, şi care să ofere cat mai multe funcţii pentru a mări rapiditatea de lucru.


Echipamentele Nivel System sunt caracterizate de un design original, cu culori care care le fac uşor de recunoscut. Nivel System asigură o utilizare sigură si confortabilă, în multe aplicaţii comune. Echipamentele Nivel System sunt caracterizate de un design original, cu culori care care le fac uşor de recunoscut. Nivel System asigură o utilizare sigură şi confortabilă, în multe aplicaţii comune.

Pachetul include

  • Înclinometru electronic 1 buc.
  • Baterie 1 buc.
  • Husă pentru transport 1 buc.

Specificaţii
Parametrii tehnici
Lungime
600 mm
Acurateţe
± 0.1°
Afişaj
LCD
Temperatura de lucru
-10°C ~ +50°C
Spot laser vizibil
numai modelul DL-60L
Alimentare cu curent
9V CC
Dimensiuni
600 x 51 x 25 mm
Greutate
0,475 kg