NL610 - Rază lungă de acţiune, interfaţă user-friendly

Nivel System NL610 este o nivelă cu laser multifuncțională pentru utilizare facilă în construcții generale - munca poate fi efectuată în interiorul clădirii cât și în afara lor,  planul laser orizontal și vertical poate fi înclinat (digital), în una sau două direcții. Echipamentul este user-friendly, cu o interfață cu ecran LCD și posibilitatea de control de la distanță prin intermediul telecomenzii.

   • Gamă largă de activităţi - posibilitatea de lucru în aer liber, la o distanță de 600 m (diametru) , permite îmbunătăţirea procesului de nivelare cât şi a preciziei.
  • Lucrul cu un plan înclinat - fasciculul laser poate fi înclinat în una sau două direcții, în intervalul de ± 8% - panoul de control cu display LCD oferă posibilitatea introducerii valorilor de înclinaţie.
  • Un singur operator – citirea diferenţei de nivel se poate face cu ajutorul senzorului laser si a mirei.
  • Setările aparatului – se pot verifica şi schimba parametrii de funcţionare a aparatului cu ajutorul ecranului LCD (având un unghi mare de vizualizare, putând fi vizibil chiar si in ploaie / praf) sau din telecomandă.
  • Funcţionează în toate condiţiile meteo – capul rotativ, cel mai important element al aparatului beneficiază de o extra-protecţie împotriva şocurilor mecanice la care poate fi supus , per ansamblu aparatul beneficiază de standardul IP66, permiţându-vă să îl utilizaţi în ploaie şi praf, conditiile normale de lucru pe şantier.
Mai multe despre produs

Echipament de marcă la un  preţ accesibil

Nivel System este un brand de instrumente de măsurare pentru constructii si a intrat pe piața europeana in 2003, sistemul de produse Nivel System se adresează unui public larg, pentru care unul dintre criteriile be baza de selecție este un preț rezonabil, cu o garanție pe masura calitatii.

Echipamentele Nivel System  satisfac standardul internațional de protecție IP55 fiind rezistente la apa si praf.

Uşor şi rapid
Nivela NL610 beneficiază de funcţia ‚auto-leveling’; după pornirea echipamentului acesta se va cala automat şi va fi gata pentru utilizare într-un timp foarte scurt.

Aplicaţii universale
Echipamentul vă oferă posibilitatea de a lucra cu ambele raze laser, pe orizontală şi verticală în acelaşi timp. Planul poate fi înclinat în una sau două direcţii, laserul putând fi folosit la turnarea şapei sau nivelarea acesteia cât şi pregătirea suprafeţei pentru pavare sau pregătirea unor suprafeţe înclinate pentru scurgerea apei, etc. Pentru lucrul afară, nivela laser este capabilă de a acoperi cu raza laser 600m în diametru. Viteza capului rotativ poate fi modificată în funcţie de tipul lucrărilor unde este utilizat, atât pentru interior cât şi pentru exterior la controlul utilajelor unde este necesară o viteză mai mare (600 rpm).

Echipament precis şi fiabil
Nivela este proiectată şi contruită cu un compensator electronic incorporat, care are ca scop eliminarea vibraţiilor şi pentru a asigura o precizie ridicată a razei laser. Compensatorul electronic în comparaţie cu compensatorul magnetic, este mult mai precis, în condiţiile în care echipamentul este folosit pe un teren pe unde circulă utilaje grele. Echipamentul este rezistent la apă şi praf, având certificarea IP55. În plus, capul rotativ este protejat de o carcasă de sticlă, iar carcasa este acoperită cu cauciuc pentru a diminua posibilele daune în cazul unui impact.

Confort
NL610 este dotat cu un panou de control cu display LCD luminat. Toate setările se introduc digital. Aparatul poate fi controlat deasemenea şi de la distanţă cu ajutorul unei telecomenzi echipată şi aceasta cu ecran LCD şi este capabil să lucreze cu baterii convenţionale, baterii reîncărcabile sau direct de la sursa de curent.

Aplicaţii:

  • nivelare teren - nivelare (de asemenea, în cooperare cu sistemele de control cu laser de pe utilaje)
  • zidărie - internă și externă (fundatii, pereţi, scări, beton, cofraje)
  • pavaj - poate fi folosit pentru a face locurile de parcare, drumurile de acces, terase
  • asamblare și finisaje - instalare de structuri din lemn, tavane din aluminiu
  • lemn - mobilier, clădiri.


Pachetul include
Nivelă laser 1 buc.
Senzor laser cu suport pentru miră
1 buc.
Telecomandă
1 buc.
Ochelari de protecţie
1 buc.
Baterii
1 set.
Suport suplimentar pentru baterii (tip D)
1 buc.
Suport de perete 1 buc.
Manual 1 buc.
Cutie de transport 1 buc.


Certificat de conformitate:

Înainte de vânzarea oricărui echipament nou, acesta este verificat și dacă este necesar, rectificat - clientul primește un certificat care atestă buna funcționare a echipamentului.

(NOTĂ: Certificatul este întocmit și eliberat de către singurul centru  service autorizat din Romania - TPI, în baza examinării echipamentelor conform procedurii necesare pentru a pregăti produsele Nivel System pentru vânzare).

 

Garanția în service autorizat Nivel System.

Garanție în Romania pentru o perioadă de 12 luni cu posibilitatea de extindere la 24 luni. Baza pentru respectarea garanției este de a avea certificatul de garanție original, emis de către distribuitorul exclusiv Nivel System în Romania - TPI. Clienții primesc suport tehnic in problemele cu echipamentul atat in perioada garantiei cat si post-garantie.

Notă: Asigurați-vă la achiziţionarea echipamentului că ați primit toate documentele, care sunt standard la toate produsele noi Nivel System.

Specificaţii
Parametrii tehnici
Sursa de lumina laser rosu,  fascicul vizibil
Precizie 15", ± 3,6 mm/50 m
Distanta de operare 600 m (cu senzor laser)
Inclinatia pe plan ± 8% (axa X, axa Y)
Scanarea 0-10°-45°-90°-180°
Viteza cap rotativ 0-60-120-300-600 rot / min
Telecomanda da (cu display LCD)
Auto-nivelare ± 5°
Auto-calare sus / jos, ±1 mm / 1,5 m
Alimentare DC 4,8 - 6V, 4 acumulatori (Ni-MH), baterie (typ D)
Timp de lucru aproximativ 20 ore
Clasa de rezistenţă IP55
Temperatura de funcționare -20°C do +50°C
Dimensiuni 160 x 160 x 185 mm
Greutate 3,0 kg
Garanţie 12 luni