NL300G - laser de nivelare multifuncțional cu fascicul de verde, la un preț competitiv.

Nivela laser rotativa NL300G este un instrument versatil și multi-scop pentru efectuarea lucrărilor în interiorul cladirilor (cu un fascicul verde vizibil în mod clar - de 4 ori mai vizibil decât fascicul roșu) și în spații deschise (cu ajutorul senzorului). Instrumentul determină planul orizontal, înclinat, vertical (după o rotație la 90 °). NL300G este destinat pentru construcții generale. Punctul sau forte este durabilitata și rezistența la condițiile meteorologice și baterii eficiente, oferind mai multe ore de funcționare continuă. Echipamentul este user-friendly, cu o interfață intuitivă și posibilitatea de al comanda de la distanță prin intermediul telecomenzii.  • Gama larga de activitati - de lucru în aer liber, la o distanță de 500 m (diametru) , permite imbunatatirea procesului de nivelare si a preciziei.
  • Lucrul cu un plan înclinat - fasciculul laser poate fi înclinat în una sau două direcții, în intervalul de ± 8% -.
  • Un singur operator – citirea diferentei de nivel se poate face printr-un senzor laser si o mira.
  • Pachet complet – pe langa nivela laser, pachetul contine si senzor  laser, suport mira, telecomandă, baterii, încărcător, valiza transport.
  • Functioneaza in toate conditiile meteo – capul rotativ, cel mai important element al aparatului beneficiaza de o extra-protectie impotriva socurilor mecanice la care poate fi supus , per ansamblu aparatul beneficiaza de standardul IP66, permitandu-va sa il utilizati in ploaie si praf, conditiile normale de santier.
Mai multe despre produs

Nivel System este un brand de instrumente de măsurare pentru constructii si a intrat pe piața europeana in 2003, sistemul de produse Nivel System se adresează unui public larg, pentru care unul dintre criteriile be baza de selecție este un preț rezonabil, cu o garanție pe masura calitatii.

Echipamentele Nivel System  satisfac standardul internațional de protecție IP55 fiind rezistente la apa si praf.


Usor si rapid

Nivela NL300G beneficiaza de functia ‚auto-leveling’, dupa pornirea echipamentului acesta se va cala automat si va fi gata pentru utilizare intr-un timp foarte scurt.

Aplicatii universale

Echipamentul va ofera posibilitatea de a lucra cu ambele raze laser, pe orizontala si verticala in acelasi timp.Planul poate fi inclinat in una sau doua directii, laserul putand fi folosit la turnarea sapei sau nivelarea acestea si pregatirea suprafetei pentru pavare sau pregatirea unor suprafete inclinate pentru scurgeri de apa , etc. Pentru lucrul afara, nivela laser este capabila de a acoperi cu raza laser 600m in diametru. Viteza capului rotativ poate fi modificata in functie de tipul lucrarilor unde este utilizat , pentru interior, dar si pentru exterior la controlul utilajelor unde este necesara o viteza mai mare (600 rpm).

Echipament precis si fiabil

Nivela este proiectata si contruita cu un compensator electronic incorporat, care are ca scop eliminarea vibratiilor si pentru a asigura o precizie ridicata a razei laser. Compensatorul electronic comparat cu compensatorul magnetic este mult mai precis, in conditiile in care echipamentul este folosit pe un teren pe unde circula utilaje grele.Echipamentul este rezistent la apa si praf, acand certificarea IP55. In plus, capul rotativ este protejat de o carcasa de sticla, iar carcasa este acoperita cu cauciuc pentru a diminua posibilele daune in cazul unui impact.


APLICATII:

  • nivelare teren - nivelare (de asemenea, în cooperare cu sistemele de control cu laser de pe utilaje)
  • zidarie - internă și externă (fundatii, pereti, scari, beton, cofraje)
  • Pavaj - a face locuri de parcare, drumurile de acces, terase
  • asamblare și finisaje - instalare de structuri din lemn, tavane din aluminiu
  • Lemn - mobilier, clădiri.

 

 

Certificat de conformitate:

Înainte de vânzarea oricarui echipament nou, acesta este verificat și dacă este necesar, rectificat - clientul primește un certificat care atestă buna funcționare a echipamentului.

(NOTĂ: Certificatul este întocmit și eliberat de către singurul centru  service autorizat din Romania - TPI, în baza examinării de echipamente și procedurii necesare pentru a pregăti produsele Nivel System pentru vânzare).

 

Garanția in service autorizat Nivel System.

Garanție în Romania pentru o perioadă de 12 luni cu posibilitatea de extindere la 24 luni. Baza pentru respectarea garanției este de a avea certificatul de garanție original, emis de către distribuitorul exclusiv Nivel System în Romania - TPI. Clienții primesc suport tehnic in problemele cu echipamentul atat in perioada garantiei cat si post-garantie.

 

Notă: Asigurați-vă cu distribuitorul dumneavoastră ca ați primit toate documentele, care sunt standard la toate produsele noi Nivel System.


Pachetul include

Nivela Laser

1 bucată

senzor laser cu un mâner pentru mira

1 bucată

Telecomanda

1 bucată

ochelari de protectie

1 bucată

baterii

1 set.

tavă baterie suplimentară (tip D)

1 bucată

AC

1 bucată

Manual

1 buc

Geantă de transport

1 bucată


Specificaţii
Parametrii tehnici
Sursa de lumină
cu laser verde (532 nm), fascicul vizibil
Precizie
± 1,0 mm/10 m (orizontal și vertical)
Distanta de funcționare
500 m (cu un senzor laser)
Înclinația in plan
± 5% (axa X, Y-os), manual
Scanarea
0-10°-45°-90°-180°
Telecomanda
tda
auto-nivelare
± 5°
Alimentare
DC 4.8 - 6V baterii  (Ni-MH)
Timp de lucru
aproximativ 20 de ore
Clasa de rezistență
IP64
Interval de temperatură de funcționare
-20°C do +50°C
Dimensiuni
160 x 160 x 185 mm
Greutate
3,0 kg
Garanție
12 luni