NL300 - laser de nivelare multifuncțional cu fascicul roşu, la un preț competitiv

Nivela laser rotativă NL300 este un instrument versatil și multi-scop pentru efectuarea lucrărilor în interiorul clădirilor și în spații deschise (cu ajutorul senzorului). Instrumentul determină planul orizontal, înclinat, vertical (după o rotație la 90 °). NL300 este destinat pentru construcții generale. Punctul său forte este durabilitatea, rezistența la condițiile meteorologice grele și baterii eficiente, oferind mai multe ore de funcționare continuă. Echipamentul este user-friendly, cu o interfață intuitivă și posibilitatea de comandă de la distanță prin intermediul telecomenzii.

   • Gamă largă de activităţi - posibilitate de lucru în aer liber, la o distanță de 500 m (diametru) , permite imbunătăţirea procesului de nivelare şi a preciziei.
  • Lucrul cu un plan înclinat - fasciculul laser poate fi înclinat în una sau două direcții, în intervalul de ± 8% .
  • Un singur operator – citirea diferenţei de nivel se poate face cu ajutorul unui senzor laser si o miră.
  • Pachet complet – pe lângă nivela laser, pachetul conţine şi senzor  laser, suport de fizare pe miră, telecomandă, baterii, încărcător, cutie de transport.
  • Funcţionează în orice condiţii meteo – capul rotativ, cel mai important element al aparatului beneficiază de o extra-protecţie împotriva şocurilor mecanice la care poate fi supus , per ansamblu aparatul beneficiază de standardul IP66, permiţându-vă să îl utilizaţi în ploaie şi praf, condiţiile normale de pe şantier.
Mai multe despre produs

Echipament de marcă la un pret accesibil

Nivel System este un brand de instrumente de măsurare pentru constructii si a intrat pe piața europeana in 2003, gama de produse Nivel System se adresează unui public larg, pentru care unul dintre criteriile principale de selecție este un preț rezonabil, cu o garanție pe măsura calităţii. Echipamentele Nivel System  satisfac standardul internațional de protecție IP64 fiind rezistente la apă si praf.

Uşor şi rapid
Nivela laser NL300 beneficiază de functia ‚auto-leveling’; după pornirea echipamentului acesta se va cala automat şi va fi gata pentru utilizare intr-un timp foarte scurt.

Aplicaţii universale
Echipamentul vă oferă posibilitatea de a lucra cu ambele raze laser, pe orizontală şi verticală în acelasi timp. Planul poate fi înclinat în una sau două direcţii, laserul putând fi folosit la turnarea şapei sau nivelarea acesteia cât şi la pregătirea suprafeţei pentru pavare sau pregătirea unor suprafeţe înclinate pentru scurgerea apei, etc. Pentru lucrul afară, nivela laser este capabilă de a acoperi cu raza laser 600m în diametru. Viteza capului rotativ poate fi modificată în funcţie de tipul lucrărilor unde este utilizat, pentru interior, dar şi pentru exterior la controlul utilajelor unde este necesară o viteză mai mare de rotaţie (600 rpm).

Echipament precis şi fiabil
Nivela este proiectată şi construită cu un compensator electronic incorporat, care are ca scop eliminarea vibraţiilor şi pentru a asigura o precizie ridicată a razei laser. Compensatorul electronic în comparaţie cu compensatorul magnetic, este mult mai precis, în condiţiile în care echipamentul este folosit pe un teren pe unde circulă utilaje grele. Echipamentul este rezistent la apă şi praf, având certificarea IP64. În plus, capul rotativ este protejat de o carcasă de sticlă, iar carcasa este acoperită cu cauciuc pentru a diminua posibilele daune în cazul unui impact.

Confort
NL300 are un panou de control intuitiv. Funcții de management, inclusiv introducerea de date se face manual. Funcțiile laser poate fi controlata fie de pe panoul de frontal, precum și prin telecomandă. Laserul poate funcţiona cu baterii alcaline, baterii reîncărcabile sau direct de la rețea. Întreaga carcasă este compactă ceea ce face ca laserul să fie ușor de instalat și transportat.

Aplicaţii:

  • nivelarea terenului - nivelarea (de asemenea, în cooperare cu sistemele de control cu laser de pe utilaje)
  • zidărie - internă și externă (fundaţii, pereţi, scări, beton, cofraje)
  • pavaj - pentru a face locuri de parcare, drumurile de acces, terase
  • asamblare și finisaje - instalarea de structuri din lemn, tavane din aluminiu
  • lemn - mobilier, clădiri.

 

Pachetul include
Nivelă laser 1 buc.
Senzor laser cu suport pentru miră
1 buc.
Telecomandă
1 buc.
Ochelari de protecţie
1 buc.
Baterii
1 set.
Suport suplimentar pentru baterii (tip D)
1 buc.
Raft de perete 1 buc.
Manual 1 buc.
Cutie de transport 1 buc.

 

 

Certificat de conformitate:

Înainte de vânzarea oricărui echipament nou, acesta este verificat și dacă este necesar, rectificat - clientul primește un certificat care atestă buna funcționare a echipamentului.

(NOTĂ: Certificatul este întocmit și eliberat de către singurul centru  service autorizat din Romania - TPI, în baza examinării echipamentului conform procedurii necesare pentru a pregăti produsele Nivel System pentru vânzare).

Garanția în service autorizat Nivel System.

Garanție în Romania pentru o perioadă de 12 luni cu posibilitatea de extindere la 24 luni. Baza pentru respectarea garanției este de a avea certificatul de garanție original, emis de către distribuitorul exclusiv Nivel System în Romania - TPI. Clienții primesc suport tehnic in problemele cu echipamentul atat in perioada garantiei cat si post-garantie.

Notă: Asigurați-vă la achiziţionarea echipamentului că ați primit toate documentele, care sunt standard la toate produsele noi Nivel System.

Specificaţii
Parametrii tehnici
Sursa de lumină
laser rosu (635 nm), fascicul vizibil
Precizie
± 1,0 mm/10 m (orizontal, vertical)
Distanţa de operare 500 m (cu senzor laser)
Înclinația în plan
± 5% (axa X, axa Y), manual
Scanare
0-10°-45°-90°-180°
Telecomandă
da
Auto-nivelare
± 5°
Alimentare
DC 4,8 - 6V, acumulatori (Ni-MH)
Timp de lucru aproximativ  20 ore
Clasa de rezistență
IP64
Interval de temperatură de funcționare
-20°C do +50°C
Dimensiuni 160 x 160 x 185 mm
Greutate 3,0 kg
Garanţie 12 luni