Nivel System N32x – instrument de măsurăre de precizie mare

Nivela optică Nivel Sistem N32x este un instrument pentru măsurători foarte precise ale diferențelor de nivel. Elementele optice de înaltă calitate garantează imagini clare . Este dotată cu un compensator magnetic pentru a efectua măsurători în zone instabile, în care trepiedul si nivela pot fi expuse la vibrații continue. Instrumentul este rezistent la praf și apă și, astfel, poate lucra în condiții dificile - în ploaie sau în mediu cu foarte mult praf. Nivela optică este destinată, în special, pentru topografi, constructorii de drumuri, muncitori in constructii, arheologi - pentru toți profesioniștii care au nevoie de instrumente de măsurare de înaltă precizie și fiabilitate.
Mai multe despre produs

Echipament low cost – marca proprie TPI

Nivelele Nivel System sunt produse low cost, marca proprie TPI. Produsele Nivel System se adresează unui public larg, pentru care unul dintre criteriile de bază de selecție este prețul rezonabil de care se bucura, cu o garanție data de calitatea corespunzătoare produsului.

De mare precizie.

Mulţumită calităţii înalte a sistemului optic (telescop cu un factor de mărire de 32x), nivela asigură precizie de 1,5 mm pe 1 km, și poate fi folosită atât pentru lucrări de construcție și măsurători geodezice necesare. Imaginea în telescop este clară și uşor lizibilă.

Rezistenţă sporită la condiții grele de muncă, rezistente la vibrații și șocuri

Având incorporat un compensator magnetic, nivela poate lucra fără probleme în locuri cu suprafață instabilă și oscilantă (de exemplu, pe un șantier de construcții unde circulă utilaje grele), echipamentul are un standard ridicat de rezistenta la apă și la praf (IPX6).

Distanța minimă de focalizare

Echipamentul este proiectat pentru a funcționa la o distanta mica de aproximativ 0,3 m faţă de miră, ceea ce permite utilizarea în acea poziție fără a fi nevoie de a schimba poziţia nivelei.

Stabilă și de încredere

Carcasa de metal și componentele de calitate ridicată asigură funcționarea fără probleme chiar și în condiții de teren dure.

Echipamente verificate înaintea vânzării.

Echipamentele de măsurare utilizate pe şantiere sunt supuse la cele mai mari teste de anduranţă. De lucru, atât în ​​medii cu praf și în teren dificil, înconjurat de utilaje grele, ar trebui să asigure o funcționare stabilă - măsurători corecte. Prin urmare, compania TPI, înainte de a vinde, fiecare produs trece teste extensive si sunt verificate , clientul primind un certificat de conformitate si certificat de certificate. Produsul beneficiaza de o perioada de garantie, dintre cele mai lungi de pe piata, 5 ani.

Pachetul include
Nivelă optică 1 buc
Cheiţe reglaj 1 buc
Fir cu plumb 1 buc
Capac lentile 1 buc
Cutie de transport 1 buc
Manual de uitilizare 1 buc

Certificat de conformitate:

Înainte de vânzarea oricarui echipament nou, acesta este verificat și dacă este necesar, rectificat - clientul primește un certificat care atestă buna funcționare a echipamentului.

(NOTĂ: Certificatul este întocmit și eliberat de către singurul centru  service autorizat din Romania - TPI, în baza examinării de echipamente și procedurii necesare pentru a pregăti produsele Nivel System pentru vânzare).

Garanția in service autorizat Topcon.

Garanție în Romania pentru o perioadă de 5 ani. Baza pentru respectarea garanției este de a avea certificatul de garanție original, emis de către distribuitorul exclusiv Nivel System în Romania - TPI. Clienții primesc suport tehnic in problemele cu echipamentul atat in perioada garantiei cat si post-garantie.

Notă: Asigurați-vă cu distribuitorul dumneavoastră ca ați primit toate documentele, care sunt standard la toate produsele noi Nivel System.

Specificaţii
Parametrii tehnici
Lungimea telescopului 215 mm
Precizia la 1 km 1,5 mm/km
Precizia la 1 km cu micrometru -
Imagine dreaptă
Factor de mărire 32x
Diametrul lentilei 42 mm
Luminozitate 1°20' (2,3 m)
Vedere 3,5"
Rezolvarea 0,3 m
Greutatea 1,75 kg
Dimensiuni (W x D x H) 130 mm x 215 mm x 140 mm
Impermeabil IPX6
Garanţie 5 ani