Nivel System N26x – instrument de masurare de precizie mare

Nivela optică Nivel Sistem N26x este un instrument pentru măsurători foarte precise ale diferențelor de nivel. Elementele optice de înaltă calitate garantează imagini clare . Este dotată cu un compensator magnetic pentru a efectua măsurători în zone instabile, în care trepiedul si nivela pot fi expuse la vibrații continue. Instrumentul este rezistent la praf și apă și, astfel, poate lucra în condiții dificile - în ploaie sau în mediu cu foarte mult praf. Nivela optică este destinată, în special, pentru topografi, constructorii de drumuri, muncitori in constructii, arheologi - pentru toți profesioniștii care au nevoie de instrumente de măsurare de înaltă precizie și fiabilitate.
Mai multe despre produs

Echipament low cost – marcă proprie TPI

Nivelele Nivel System sunt produse low cost, marca proprie TPI. Produsele Nivel System se adresează unui public larg, pentru care unul dintre criteriile principale de selecție este prețul rezonabil de care se bucură, cu o garanție dată de calitatea corespunzătoare a produsului.

Precizie înaltă.

Multumită calităţii înalte a sistemului optic (telescop cu un factor de mărire de 26x), nivela asigură precizie de 2,0 mm pe 1 km, și poate fi folosită atât pentru măsurători de construcții cât și pentru măsurători geodezice necesare. Imaginea în telescop este clară și usor lizibilă.

Rezistentă sporită la condiții grele de lucru, rezistente la vibrații și șocuri

Având incorporat un compensator magnetic, nivela poate lucra fără probleme în locuri cu suprafață instabilă și oscilantă (de exemplu, pe un șantier de construcții unde circulă utilaje grele), echipamentul are un standard ridicat de rezistenţă la apă și la praf (IPX6).

Distanța minimă de focalizare

Echipamentul este proiectat pentru a funcționa la o distanţă mica de aproximativ 0,3 m de miră, ceea ce permite utilizarea în acea poziție fără a fi nevoie de a schimba poziţia nivelei.

Stabilă și de încredere

Carcasa de metal și componentele de calitate ridicată asigură funcționarea fără probleme chiar și în condiții dure de lucru.

Echipamente verificate înaintea vânzării.

Echipamentele de măsurare utilizate pe şantiere sunt supuse la cele mai mari teste de anduranţă. Lucrările, atât în ​​medii cu praf și în teren dificil, înconjurat de utilaje grele, ar trebui să asigure o funcționare stabilă - măsurători corecte. Prin urmare, compania TPI, înainte de a vinde echipamente, verifica complet fiecare produs, clientul primind un certificat de conformitate. Produsul beneficiază de o perioada de garantie, dintre cele mai lungi de pe piaţă, 5 ani.

Pachetul include
Nivelă optică 1 buc
Cheiţe reglaj 1 buc
Fir cu plumb 1 buc
Capac lentilă 1 buc
Cutie de transport 1 buc
Manual de uitilizare 1 buc

 

 

Certificat de conformitate:

Înainte de vânzarea oricarui echipament nou, acesta este verificat și dacă este necesar, rectificat - clientul primește un certificat care atestă buna funcționare a echipamentului.

(NOTĂ: Certificatul este întocmit și eliberat de către singurul centru  service autorizat din Romania - TPI, în baza examinării echipamentelor conform procedurii necesare de pregătire a produsele Nivel System pentru vânzare).

 

Garanția in service autorizat Nivel System.

Garanție în România pentru o perioadă de 5 ani. Baza pentru respectarea garanției este de a avea certificatul de garanție original, emis de către distribuitorul exclusiv Nivel System în Romania - TPI. Clienții primesc suport tehnic in problemele cu echipamentul atat in perioada garantiei cat si post-garantie.

 

Notă: Asigurați-vă la achiziţionarea echipamentului că ați primit toate documentele, care sunt standard la toate produsele noi Nivel System.

 

Specificaţii
Parametrii tehnici
Lungimea telescpoului 215 mm
Precizia la 1 km 2,0 mm/km
Precizia la 1 km  cu micrometru nd
Imagine prosty
Factor de mărire 26x
Diametru lentilei 36 mm
Vedere 1°20' (2,3 m)
Rezolvarea 3,5"
Distanţa minimă de focalizare 0,3 m
Greutate 1,75 kg
Dimensiune (W x D x H) 130 mm x 215 mm x 140 mm
Impermeabil IPX6
Garanţie 5 ani