Nivel System N24x – instrument de masurare de precizie mare

Nivela optică Nivel Sistem N24x este un instrument pentru măsurători foarte precise ale diferențelor de nivel. Componentele optice de înaltă calitate garantează imagini clare . Este dotată cu un compensator magnetic pentru a efectua măsurători în zone instabile, în care trepiedul şi nivela pot fi expuse la vibrații continue. Instrumentul este rezistent la praf și apă și, astfel, poate lucra în condiții dificile - în ploaie sau în mediu cu foarte mult praf. Nivela opticăe ste destinată, în special, pentru topografi, constructorii de drumuri, muncitori in constructii, arheologi - pentru toți profesioniștii care au nevoie de instrumente de măsurare de înaltă precizie și fiabilitate.
Mai multe despre produs

Echipament low cost – marcă proprie TPI

Nivelele Nivel System sunt produse low cost, marca proprie TPI, produsele Nivel System se adresează unui public larg, pentru care unul dintre criteriile prioritare de selecție este prețul rezonabil de care se bucură, cu o garanție dată de calitatea corespunzătoare a produsului.

Precizie înaltă

Mulţumită calitaţii înalte a sistemului optic (telescop cu un factor de mărire de 24x), nivela asigură precizie de 2,0 mm pe 1 km și poate fi folosită atât pentru lucrări de construcții cât și pentru măsurători geodezice necesare. Imaginea este clară și uşor lizibilă.

Rezistenţă sporită la condiții grele de lucru, rezistente la vibrații și șocuri

Având incorporat un compensator magnetic, nivela poate lucra fără probleme în locuri cu suprafață instabilă și oscilantă (de exemplu, pe un șantier de construcții unde circula utilaje grele), echipamentul are un standard ridicat de rezistenţă la apă și la praf (IPX6).

Distanța minimă fată de miră

Echipamentul este proiectat pentru a funcționa la o distanta mică de aproximativ 0,3 m faţă de miră, care permite utilizarea in acea poziție fără a fi nevoie de a schimba poziţia nivelei.

Stabilă și de încredere

Carcasa de metal și componentele de calitate ridicată de asigură funcționarea fără probleme chiar și în condiții de durede lucru.

Echipamente verificate înaintea vânzării.

Echipamentele de măsurare utilizate pe şantiere sunt supuse la cele mai mari teste de anduranţă. Lucrăriile, atât în medii cu praf și în teren dificil, înconjurat de utilaje grele, ar trebui să asigure o funcționare stabilă - vor fi măsurători corecte. Prin urmare, compania TPI, înainte de a vinde echipamentele, fiecare produs trece teste extensive şi sunt verificate, clientul primind un certificat de conformitate. Produsul beneficiază de o perioadă de garanţie, dintre cele mai lungi de pe piaţă, 5 ani.

Pachetul include
Nivelă optică 1 buc
Cheiţe reglaj 1 buc
Fir cu plumb 1 buc
Capac lentilă 1 buc
Cutie de transport 1 buc
Manual de utilizare 1 buc

Certificat de conformitate:

Înainte de vânzarea oricărui echipament nou, acesta este verificat și dacă este necesar, rectificat - clientul primește un certificat care atestă buna funcționare a echipamentului.

(NOTĂ: Certificatul este întocmit și eliberat de către singurul centru  service autorizat din Romania - TPI, în baza examinării echipamentelor conform procedurii  de pregătire a produsele Nivel System pentru vânzare).

Garanția în service autorizat Nivel System.

Garanție în Romania pentru o perioadă de 5 ani. Baza pentru respectarea garanției este de a avea certificatul de garanție original, emis de către distribuitorul exclusiv Nivel System în Romania - TPI. Clienții primesc suport tehnic în problemele cu echipamentul atât în perioada de garanţie cât şi post-garanţie.

Notă: Asigurați-vă la achiziţionarea echipamentului că ați primit toate documentele, care sunt standard la toate produsele noi Nivel System
Specificaţii
Parametrii tehnici
Lungimea telescopului 215 mm
Precizia la 1 km 2,0 mm/km
Precizia la 1 km cu micrometru -
Imagine dreaptă
Factor de mărire 24x
Diamterul lentilei 36 mm
Unghi de vizualizare 1°20' (2,3 m)
Rezolvare 3,5"
Distanţa minimă de focalizare 0,3 m
Greutate 1,75 kg
Dimensiuni (W. x D. x H.) 130 mm x 215 mm x 140 mm
Impermeabil IPX6
Garanţie 5 ani