Nivel System DT-5L - echipament de măsurare de precizie cu raza laser

Teodolitul electronic Nivel System DT-5L este un echipament de măsurare cu precizie de 5 secunde, cu care se pot determina rapid şi uşor direcţia, unghiuri sau declivităţi. Este unul din cele mai importante echipamente de măsurare folosite pe şantier, este caracterizat de o construcţie robustă, întâlnită des la acest tip de echipamente. Acest model are printre altele, afişare pe ambele feţe care măreşte confortul; compensatorul uniaxial vă permite să lucraţi uşor în zone unde terenul nu este stabil, fără a fi nevoie să monitorizaţi constant calarea echipamentului pe punctul de lucru. Teodolitul DT-5L este rezistent la condiţii dure de lucru (IPX6), fiind capabil să lucreze chiar şi în condiţii de ploaie torenţială. Bateria de mare capacitate vă permite să măsuraţi o perioadă mare de timp.  • măsurători precise - sistemul modern de citire a cercului orizontal permite utilizarea rapidă a echipamentului imediat după ce a fost scos din cutie, iar nivela torică facilitează calarea rapidă a teodolitului

  • utilizarea în condiţii de şocuri şi vibraţii - unele modele sunt dotate cu compensator cu lichid, care permite utilizarea teodolitului chiar şi în apropierea utilajelor grele care pot transmite vibraţii solului

  • uşor de utilizat - teodolitul este uşor de utilizat şi rezultatele măsurate sunt afişate pe LCD- ul echipamentului

  • versatilitate - poate fi utilizat pentru măsurarea unghiurilor, direcţiei, înălţimii, înclinaţiei, trasare

  • construcţie robustă, măsurători în orice condiţii - echipamentul este complet rezistentla apă şi praf (IPX66), astfel încât puteţi lucra pe şantier în orice condiţii
Mai multe despre produs

Echipamente de marcă la un preţ accesibil

Marca Nivel System a fost introdusă pe piaţa din Romania de către TPI Positioning Solutions S.R.L. în 2014. Produsele Nivel System sunt adresate unui public larg, având un preţ accesibil, o calitate garantată şi pot fi utilizate într-o gamă largă de aplicaţii unde concurează cu produse profesionale mult mai scumpe. Echipamentele Nivel System sunt caracterizate de un design original, cu o paletă de culori care le fac uşor de recunoscut. Nivel System asigură o utilizare sigură şi confortabilă, în multe aplicaţii comune. Echipamentele întrunesc standardele internaţionale de rezistenţă la apă IP. Prin intermediul service-ului nostru complet echipat, clienţii beneficiază de servicii profesionale complete.

Teodolitul electronic Nivel System DT-5L este un echipament care poate fi
caracterizat prin uşurinţă în utilizare.

Pentru utilizarea echipamentului nu sunt necesare cunoştinţe speciale, ci doar o instruire rapidă. Aceste echipamente permit citirea folosind afişaje pe ambele feţe unde puteţi vizualiza unghiurile verticale şi orizontale măsurate. Teodolitul dispune de o nivelă circulară pentru calarea precisă a echipamentului. Beneficiind de un sistem de calare cu punct laser, echipamentul este calat rapid şi uşor pe punctul de lucru, iar compensatorul precis vă permite să lucraţi uşor în zone cu suprafaţă instabilă. Utilizarea componentelor optice de înaltă calitate garantează măsurători de mare precizie. Un avantaj incontestabil al teodolitelor este sistemul lor de alimentare care permite o utilizare îndelungată şi rezistenţă mare la praf şi apă (IPX66).

Aplicaţii tipice ale echipamentelor Nivel Sistem DT-5L: construcţii civile şi topografie, măsurători de unghiuri, determinarea înclinaţiei şi orice lucrare în care aveţi nevoie de determinarea direcţiei şi linii drepte.

Pachetul include

Teodolit electronic DT-5L 1 buc
Cutie de transport 1 buc
Baterie 1 buc.
Încărcător 1 buc.
Manual de utilizare în limba engleză 1 buc.

Garanţia echipamentului

Înainte de vânzare orice echipament nou este verificat şi configurat - clientul primeşte odată cu echipamentul un certificat care atestă funcţionarea corectă a teodolitului.

Notă: Certificatul este întocmit şi eliberat numai de către service-ul autorizat TPI Positioning Solutions pe baza procedurilor cerute de producătorul Nivel Systems.

Garanţie în service autorizat

Perioada de garanţie este de 12 luni. Pentru a beneficia de garanţie este necesar să aveţi certificatul de garanţie eliberat de către distribuitorul Nivel System de unde aţi achiziţionat echipamentul. Clienţii beneficiază de suport tehnic, atât în perioada de garanţie, cât şi după această perioadă.

Specificaţii
Parametri tehnici
Nivel System
DT-5
Telescop
Telescop (mm) 149
Diametrul lentilelor (mm) 45
Factor de mărire 30x
Imagine simpla
Câmp vizual 1°30'
Rezoluţie (") 3
Distanţa minimă de focalizare (m) 1 m
Măsurarea unghiurilor
Metoda de măsurare Citire absolută
Citire H: pe ambele părţi
V: pe ambele părţi
Citirea minimă 1"/5"
Precizia 5"
Afişaj
Afişaj pe ambele feţe, cu lumina de fundal
Tastatura 5 taste
Compensator
Tip uniaxial
Interval de compensare ± 3'
Condiţii de lucru
Temperatura de lucru -25°C ~ +50°C
Umiditate, praf IPX6
Centrare Cu laser
Alimentare
Baterie acumulator (3,7V)
Altele
Ambază fixă
Dimensiuni (L, l, A) (mm) 345 x 155 x 190
Greutate (cu baterie) 5 kg
Garanţie 12 luni