Nivel Systems CL4R- laser multifunctional cu calare laser si control de la distant

Laserul Nivel Systems CL4R ofera functionalitati complete, astfel incat sa intruneasca cerintele de utilizare atat in domeniu de constructii generale, zidarie, structure, cat si lucrari de mare precizie de finisare. Sistemul optic al laserului este compus din component de mare precizie, pentru a obtine o imagine clara si usor vizibila a planului de referinta. Acest plan este format din 3 linii verticale si una orizontala. CL4R este echipat cu micrometru pentru pozitionarea precisa a planelor. In plus, echipamentul are un sistem de calare cu laser- acest sistem ajuta la o fixare usoara pe punctul de lucru cat si la transferul octagonal al punctelor (de la podea la tavan, etc.) iar telecomanda permite controlul echipamentului de la distanta pentru modificare parametrilor. • Mai mult decat precizie- doua planuri perpendicular se intersecteaza cu planul orizontal si astfel genereaza linii laser de referinta perfect perpendiculare. Micrometrul permite montarea precisa a echipamentului pe suprafata de lucru.
 • Afisarea precisa a razei laser- componenetel optice de inalta calitate genereaza linii laser de referinta care sunt vizibile chiar si in zone cu lumina solara directa.
 • Posibilitatea de lucru fara repozitionarea laserului- fasciculul laser cu deschidere foarte mare (vertical aproape 360°) in jurul pozitiei de lucru va permite sa setati vertical si orizontala in spatii mici fara a fi nevoie sa repozitionati frecvent echipamentul.
 • Echipare standard cu telecomanda pentru control de la distanta
 • Puteti extinde domeniul de utilizare- laserul este adaptat sa lucreze in cooperare cu senzorul laser la utilizarea in exteriorul cladirilor.
 • Calare rapida- compensatorul integrat caleaza automat laserul iar dupa blocare va permite sa lucrati cu planuri inclinate.
 • Echipare standard extinsa- sensor laser, baterii, scut laser, ochelari de protective, cutie de transport- echipamentul este gata de lucru odata scos din cutie.
Mai multe despre produs

Marca Nivel System a fost introdusa pe piata din Romania, de catre TPI Positioning Solutions S.R.L., in 2014. Produsele Nivel System sunt adresate unui public larg, avand un pret accesibil si o calitate garantata, si pot fi utilizate intr-o gama larga de aplicatii unde concureaza cu produse profesionale mai scumpe. Echipamentele Nivel System sunt caracterizate de un design original, cu culori care care le fac usor de recunoscut. Nivel System asigura o utilizare sigura si confortabila, in multe aplicatii comune. Prin intermediul service-ului nostru complet echipat, clientii beneficiaza de servicii profesionale complete.

Laserul multifunctional Nivel Systems CL4 este un echipament de masura mic si robust. Laserul genereaza 3 planuri verticale de referinta (cerc complet 360° in jurul laserului si plan vertical in lata lui) si un plan orizontal. Aceste planuri pot fi pornite sau oprite in functie de necesitatile dumneavoastra. In plus laserul genereaza si un fascicul laser pentru calare care va ajuta sa-l pozitionati in locul dorit. Echipamentul este dedicat pentru toate lucrarile generale de constructii, finisari-atat de interior cat si de exterior, si pentru toti cei care cauta un laser de marca la un pret accesibil. Distanta de lucru se poate mari datorita senzorului laser care este inclus in pachetul standard. Senzorul laser se poate monta si pe stadie (suportul de fixare al senzorului pe stadie este inclus in pachetul standard)- astfel incat sa puteti masura diferentele de nivel din teren (nivelment clasic). Laserul CL4R este deasemenea dotat cu telecomanda- pornirea sau oprirea individuala a razei laser si rotirea stanga/dreapta a echipamentului. Aceasta functie este utila cand lucrati la distante mari, unde pozitionarea planului laser (folosind micrometrul incorporat) este dificila- astfel puteti pozitiona echipamentul pe directia de lucru dupa care, folosind telecomanda, puteti modifica pozitia razie astfel incat sa se suprapuna perfect cu zona de lucru. La fel ca alti laseri ai companiei Nivel Systems si acest nou laser de constructii este caracterizat de rezistenta mare la mediul inconjurator (rezistenta mare la apa si praf) si stabilitatea in luru (compensatorul magnetic elimina vibratiile care pot aparea in timpul utilizarii si asigura o calare rapida; laserul este gata de lucru imediat dupa pornire).

 

Pachetul include
 • Laser cu planuri perpendiculare CL4R      1 buc.
 • Telecomanda                                                   1 buc.
 • Senzor cu support de fixare                           1 buc.
 • Tinta                                                                   1 buc.
 • Ochelari de protective                                     1 buc.
 • Baterii                                                                 1 set
 • Cutie de transport                                            1 buc.
Specificaţii
Parametrii tehnici
Laser
Culoare rosie, 635 nm (4 diode), un plan orizontal, 3 verticale
Laser pentru calare
da, 650 nm
Precizie Planuri laser: ± 1 mm/5 m
Laser pentru calare: ± 1 mm/1,4 m
Afisarea planurilor laser 90° ±60"
Distanta de lucru 10 m (in interior), 50 m (cu tinta)
Domeniu de auto-nivelare ± 2,5°
Alimentare cu curent 4,5 V (3 baterie AA - tip deget)
Temperatura de lucru -10°C pana la +45°C
Dimensiuni Φ 94 x 190 [mm]
Greutate 1,48 kg
Surub de montare
5/8”
Garantie 12 luni