Nivel System CL1G -fascicul laser in cruce, verde

Laserul cu planuri perpendiculare Nivel CL1G este proiectat pentru a determina atat planul orizontal cat si cel vertical cu fasciculele intersectate la unghi drept. Ecipamentul, multumita fasciculului puternic vizibil poate fi folosit atat pentru aplicatii in interior cat si pentru exterior . Functia Pulse va permite sa folositi un senzor laser si la distente mari, inclusiv in exterior. La pachet cu laserul vin incluse si elemente pentru fixare usoara, de perete, ochelari de protectie si un suport cu reglaj a inaltimi dorite.  • precizie și fiabilitate - un fascicul laser clar ,verde, asigură lucrul confortabil in orice conditii, inclusiv camere insorite, echipamentul vă permite să lucrați cu o precizie de ± 1 mm/5m.
  • Pe distante mai mari - Funcția puls vă permite să lucrați cu senzor laser în aer liber, la distanțe mari
  • versatilitate și multitasking - fascicul laser - vertical, orizontal - pot fi afișate separat sau împreună (de exemplu, în formă de cruce)
  • nivelare rapida - un sistem de compensare a vibrațiilor inovator, magnetic oferă auto-calarea rapidă pentru operare, fascicule laser stabile chiar și pe o bază instabilă, și după blocare vă permite să lucrați cu grinzi înclinate
  • suport laser - cu magneții puternici asiguta o montare sigură chiar și în situații dificile.
  • rezistent la deteriorare - componentele din cauciuc ale carcasei protejeaza impotriva deteriorarii cauzate de socuri si vibratii.
Mai multe despre produs

Nivel System este o marca de instrumente de măsurare pentru constructii si a intrat pe piața europeana in 2003, sistemul de produse Nivel System se adresează unui public larg, pentru care unul dintre criteriile de baza de selecție este un preț rezonabil, cu o garanție pe masura calitatii.

Echipamentele Nivel System  satisfac standardul internațional de protecție IP55 fiind rezistente la apa si praf.

Laserul cruce este un instrument care permite proiectia pe perete a unui plan orizontal si vertical la unghi drept, proiectie care ajuta la pozitionarea la acelasi nivel a mobilei, prizelor si intrerupatoarlor electrice, instalatiilor electrice si de apa, pentru pozitionarea la unghi a peretilor falsi (rigips), etc. Blocarea compensatorului permite ca aparatul sa fie inclinat obtinandu-se o proiectie cu linii in diagonala.

 

Nivel System CL1G se distinge de echipamentele similare prin funcția Puls, care permite folosirea unui senzor laser in mediu exterior in conditiile in care raza laser nu este vizibila cu ochiul liber. Inclus standard in pachet este suportul magnetic de suspendare rapidă a laserului pe perete (sau element de structură), ochelari de protectie, tinta, baterii, geanta pentru transport. Echipamentul poate fi deasemenea montat si pe un trepied clasic pentru camere foto (surub 1/4 inch ).

 

Garanția in service autorizat Nivel System.

Garanție în Romania pentru o perioadă de 12 luni cu posibilitatea de extindere la 24 luni. Baza pentru respectarea garanției este de a avea certificatul de garanție original, emis de către distribuitorul exclusiv Nivel System în Romania - TPI. Clienții primesc suport tehnic in problemele cu echipamentul atat in perioada garantiei cat si post-garantie.

 

Notă: Asigurați-vă cu distribuitorul dumneavoastră ca ați primit toate documentele, care sunt standard la toate produsele noi Nivel System.

Pachetul include

Laser-CL1G

1 bucată

Raft magnetic

1 bucată

tinta

1 bucată

Husa.

1 bucată

ochelari

1 bucată

baterii

1 set.

Geantă de transport

1 bucată


Specificaţii
Parametrii tehnici
Raza laser
verde,> 1 mV (clasa II)
Precizie
± 1 mm/5 m
Afisarea planurilor laser
90° ±60"
Domeniul de activitate
15 m (interior)
auto-nivelare
± 3°
Alimentare
4,5 V (3 baterii AA)
temperatură de funcționare
0°C la +40°C
Dimensiuni
80 x 70 x 70 [mm]
Greutate
0.4 kg
Montare (șurub)
1/4”
Garanție
12 luni