NEDO Primus2 H - Auto-nivelare, raza lunga de actiune.

Primus2 H este o nivela laser rotativa, instrument de nivelare cu laser capabil să funcționeze pe un plan orizontal. Echipamentul oferă precizie de măsurare mare chiar și în cele mai dificile condiții de lucru (IP66).  Recomandat pentru lucrari de terasament, constructii de drumuri, parcuri, etc. Echipamentul este fabricat în Germania.  • auto-nivelare rapida – aparatul este echipat cu un compensator electronic care auto-caleaza nivela rapid si precis.
  • Functioneaza in toate conditiile meteo – capul rotativ, cel mai important element al aparatului beneficiaza de o extra-protectie impotriva socurilor mecanice la care poate fi supus , per ansamblu aparatul beneficiaza de standardul IP66, permitandu-va sa il utilizati in ploaie si praf, conditiile normale de santier.
  • Produs in Germania, garantie 2 ani cu posibilitatea extinderi acesteia la 3 ani.
Mai multe despre produs

Echipamentul este caracterizat de o rază lungă de acțiune , înaltă precizie  și o gamă largă de caracteristici pentru a sprijini și de a automatiza activitatea în domeniu. Echipamentul este dotat cu un acumulator ( lucreaza până la 100 de ore ) , iar carcasa are componente cauciucate pentru a elimina prejudiciul în caz de impact .

Pachetul include

Laser rotativ

1 bucată

Receptor laser ACCEPTORpro cu mâner

1 bucată

Baterii reîncărcabile

1 set.

Încărcător

1 bucată

Geantă de transport

1 bucată


Specificaţii
Parametrii tehnici
Precizie
± 0,5 mm. / 10 m.
auto-nivelare
± 5 ° cu motor cu control automat
Zona de lucru
700 m.
Laser Laser din clasa 3R, 635 nm
Viteza de rotație 600 rot. / min.
Timp de lucru
aproximativ 100 de ore
Clasa de rezistență
IP 66
Temperatură
-20°C - +50°C
Dimensiuni
210 x 208 x 200 mm.
Greutate
4,0 kg.