NEDO Primus2 H2N -Nivela Laser automata cu raza lunga de actiune.

Primus2 H2N este un instrument de nivelare cu laser ,multifuncțional, capabil să funcționeze cu un plan orizontal, iar planul vertical poate fi înclinat digital în una sau două axe.Echipamentul oferă precizie mare de măsurare chiar și în cele mai dificile condiții (IP66). Recomandat atat pentru constructia de drumuri, lucrari de suprafață ca si construirea de locuri de joaca, piete, parcuri, etc. Capabilitatea de a lucra cu un echipament pe plan vertical este, de asemenea, perfect pentru lucrările de proiectare, ortogonale (de exemplu, construirea de sali). Nivelele pot fi controlate de la distanță cu o telecomandă si are o foarte practia funcție - AutoAglin . Echipamentul este fabricat în Germania.  • Ideal pentru controlul utilajelor – cu o raza lunga de actiune ( 700m diametru ), precizie mare (2,5mm / 50m ), un echipament bine adaptat pentru procesul de constructie ajutand la cresterea productivitatii pana la chiar 200%.
  • Focalizare in doua directii simultan – fascilulul laser poate fi focalizat in 2 directii in intervalul 10% (axa X) si de la -5% pana la +25% (axa Y), astefel ca determinarea pe sol cade în transversală și longitudinală si este realizată digital, fără a fi nevoie de a converti suma pozițiilor individuale.
  • auto-calare rapida – compensator sensibil, in momenul in care insrtumentul este miscat / lovit , se opreste automat pentru a evita executarea de masuratori eronate.
  • Display LCD – instrumentul este doatat cu un ecran lcd clar care va ajuta sa cititi si sa modificati parametrii de functionare foarte usor.
  • Control din cabina utilajului - operarea de la distanță cu telecomanda  - prin controlul de la distanță permite operatorului de a schimba parametrii de functionare a instrumentului, fără a părăsi cabina.
  • Functioneaza in toate conditiile meteo – capul rotativ, cel mai important element al aparatului beneficiaza de o extra-protectie impotriva socurilor mecanice la care poate fi supus , per ansamblu aparatul beneficiaza de standardul IP66, permitandu-va sa il utilizati in ploaie si praf, conditiile normale de santier.
  • Produs in Germania, garantie 2 ani cu posibilitatea extinderi acesteia la 3 ani.
Mai multe despre produs

Echipamentul este caracterizat de o rază lungă de acțiune , înaltă precizie  și o gamă largă de caracteristici pentru a sprijini și de a automatiza activitatea în domeniu . Una dintre ele este functia AutoAlign. Această funcție controlează nivela laser Primus2 H2N în așa fel încât raza laser va fi determinata în mod automat să fie îndreptate către detectorul de zero . Echipamentul este dotat cu un acumulator ( lucreaza până la 100 de ore ) , iar carcasa are componente cauciucate pentru a elimina prejudiciul în caz de impact .

 

Pachetul include

Laser Rotativ                      1 buc

Senzor laser                       1 buc

Tinta magnetica                  1 buc

1 set de baterii.

Încărcător                           1 buc

Valiza pentru transport         1 buc


Specificaţii
Parametri tehnici
Precizie
± 0,5 mm. / 10 m.
auto-nivelare
± 5°
Inclinarea in cele 2 axe
700 m.
Distanta de functionare
± 10% (x, y)
Clasa Laser
3R, 635 nm
Rotatii
600 rot. / min.
Autonomie
~ 100 ore
Clasa de protectie
IP 66
Temperatura de functionare
-20°C - +50°C
Dimensiuni
210 x 208 x 200 mm.
Greutate
4,0 kg.