Cine suntem

S.C. T.P.I. POSITIONING SOLUTIONS S.R.L. face parte din grupul TPI Spolka Polonia, furnizor şi distribuitor de top în Polonia, Lituania, Ucraina şi România al produselor TOPCON, SURVPOINT, FARO, NIVEL SYSTEM, SOPPEC, DigiTerra şi a preluat pentru ROMANIA tot portofoliul aferent acestor mărci, inclusiv activitatea de service.

Personalul S.C. T.P.I. POSITIONING SOLUTIONS S.R.L. vă stă la dispoziţie cu soluţii de ultimă generaţie, la preţuri foarte bune, cu echipamente la cele mai înalte standarde de calitate si software aferent, în următoarele domenii:

Construcţii civile şi industriale - staţii totale, nivele optice/digitale, teodolite, laseri de construcţii, sisteme automate de control a utilajelor, sisteme 3D de monitorizare a deformaţiilor şi scanere laser.

Topografie, Geodezie şi Cadastru - staţii totale, sisteme GNSS.

Agricultură - sisteme automate de control a utilajelor, soluţii complete de management şi control în agricultură - softuri aferente

GIS, Arhitectură, Design şi Managementul Dezastrelor/Accidentelor - scanere şi staţii totale de înaltă precizie, receptoare GNSS de mână cu acurateţe ridicată, softuri şi accesorii conexe.

 

Sălăgean Dumitru
Director Executiv

AdrianTănăsescu
Director tehnic şi de vânzări sisteme de precizie utilaje de constructii si pentru agricultura

Victor Potîrniche
Director produse GEO - GPS / GIS 

Marius Borlea
Director produse 3D, UAV, LIDAR, laser scaner si culegere date/imagini


e-mail: office@tpi.com.ro

Tel. Secretariat: +40 368 429 112


Un lider în furnizarea de tehnologii moderne de măsurare şi poziţionare pentru topografie, construcţii, construcţii de drumuri şi industrIe, agricultura, etc
S.C. T.P.I. POSITIONING SOLUTIONS S.R.L. vă stă la dispoziţie cu soluţii viabile, axate pe necesităţile dumneavoastră, cu o gamă largă de produse - TOPCON, SURVPOINT, FARO, NIVEL SYSTEM, SOPPEC, DigiTerra.

Nu ezitaţi să ne contactaţi şi veţi beneficia de un partener serios în activitatea dumneavoastră, de oferte promoţionale şi suport tehnic permanent.