Nivel System Xi32 - nivele optice la preturi atractive

Nivelele optice Nivel System seria Xi sunt instrumente pentru măsurători de precizie ale diferențelor de nivel pentru toți cei care sunt în căutarea unui echipament bun, dovedit, la un preț accesibil. Nivele sunt echipate cu elemente optice de înaltă calitate care garantează imagini de înaltă calitate (imagine clară). Compensatorul magnetic, de asemenea, vă permite să efectuați măsurători în zone instabile, în care trepiedul cu nivela pot fi expuse la vibrații continue. Nivelele sunt destinate, printre altele, pentru topografi, constructorii de drumuri, muncitori in constructii, arheologi.  • Măsurători de precizie - cu optica buna (telescop cu zoom de 32x, 28x sau 24x) nivelele asigura o acuratețe de ordinul a 1,5 mm la 1 km, astfel încât acestea pot fi utilizate pentru toate activitățile de construcție. Imaginea în telescop este clara și lizibila.
  • Rezistente la medii dure, rezistente la vibrații și șocuri – datorita  compensatorului magnetic, mai ușor de a lucra în locuri cu o suprafață instabilă și oscilanta (de exemplu, de pe un șantier de construcții, în cazul în care prin zona trec utilaje grele), rezistenta ridicata la apă și la praf
  • Focalizare la o distanta mica de mira, echipamentul este proiectat să funcționeze la o distanta minima de aproximativ 0,4 m de mira, care permite masurarea aproape fara a fi nevoie de a schimba pozitia nivelei.
  • ușoare și mici - design compact si greutate redusa, fabricat din materiale durabile, poate fi montat si pe un trepied mic.
Mai multe despre produs

Nivelele Nivel System sunt produse low cost marca proprie TPI, produsele Nivel System se adresează unui public larg, pentru care unul dintre criteriile de bază de selecție este prețul rezonabil de care se bucura, cu o garanție data de calitatea corespunzătoare produsului. Echipamentele de măsurare utilizate pe santiere sunt supuse la cele mai mari teste de anduranta. De lucru, atât în ​​medii cu praf și în teren dificil, înconjurat de utilaje grele, ar trebui să asigure o funcționare stabilă - măsurători corecte. Prin urmare, compania TPI, înainte de a vinde, fiecare produs trece teste extensive si sunt verificate , clientul primind un certificat de conformitate si certificat de certificate. Produsul beneficiaza de o perioada de garantie de 12 luni cu posibilitatea de prelungire la 24 luni.

.

Pachetul include

 

Nivela optica  1 buc

Cheite reglaj  1 buc

Fir cu plumb  1 buc

Capac lentile  1 buc

Geantă             1 buc

Manual utilizare 1 buc

 

Certificat de conformitate:

Înainte de vânzarea oricarui echipament nou, acesta este verificat și dacă este necesar, rectificat - clientul primește un certificat care atestă buna funcționare a echipamentului.

(NOTĂ: Certificatul este întocmit și eliberat de către singurul centru  service autorizat din Romania - TPI, în baza examinării de echipamente și procedurii necesare pentru a pregăti produsele Nivel System pentru vânzare).

Specificaţii

Parametrii tehnici

 

Model

Xi24

Xi28

Xi32

 

Lungimea telescopului

190 mm

Precizie

1,5 mm / km

Zoom

24x

28x

32x

Diametrul lentilei

42 mm

Compensator

magnetyczny

Suruburi de fixare

5/8” 11 zw. / cal

Vedere

1" 20'

Masa instrumentului

1,13 kg

Garantie

12 luni (cu posibilitatea de prelungire la 24 luni)