DM-40, DM-60, DM-80, DM-100 – distomat laser de precizie

DM Nivel System este un telemetru laser, utilizabil la măsurarea distantelor, pentru orice fel de lucrări de construcţii. Este destinat măsurătorilor de interior, dar poate fi folosit si in exterior. Permite calcule complexe chiar in locul unde se măsoară. Telemetrul laser, este un instrument practic de măsurare, care înlocuieşte ruleta clasică, asigură precizii de (± 2,0 mm) si distante/zone greu de atins cu instrumente tradiţionale. Utilizarea telemetrului laser necesită o singură persoană. Spotul laser este vizibil foarte uşor. Telemetrul laser Nivel System, beneficiază de software de calcul intern si vă permite sa stabiliţi rapid si uşor lungimi, volume si suprafeţe. In plus beneficiază de calcul rapid utilizand funcţia Pitagora, pentru determinarea distanţelor în zone inaccesibile.
Memoria internă poate stoca ultimele 99 de măsurători, care pot fi utilizate pentru calcul (de exemplu: adunare, scădere). Telemetrul laser vă permite de asemenea, să efectuaţi măsurători continue, deci nu este nici o problemă să obţineţi informaţii despre valorile minime si maxime ale secţiunilor măsurate.  • Măsurători precise si sigure- domeniul de măsurare (in funcţie de model) este de 40 m, 60 m, 80 m, 100 m si precizia de măsurare de ±2 mm - oferă o precizie mult mai mult decat măsurătorile cu ruleta
  • Capabil de măsurători multiple - software-ul permite măsurarea distanţelor si realizarea de calcule pe baza acestora (cum ar fi adunarea, scăderea, calcul de arii si volume)
  • Măsurători indirecte - funcţia Pitagora, vă permite să executaţi măsuratori indirecte pentru a determina secţiuni inaccesibile.
  • Funcţii speciale - măsurare continuă, funcţie de măsurare minim/ maxim
  • Capete de măsurare - puteţi alege dacă măsurarea să inceapă de la capătul din faţă sau de la cel din spate al telemetrului
  • Informaţii uşor de citit - afişajul mare cu lumină de fundal, afişează clar datele de care aveţi nevoie
  • Uşor de utilizat- măsurarea se realizează prin simpla apăsare a unei taste iar butoanele cu scurtături fac rapid accesul la funcţiile cele mai des utilizate
  • Mic şi uşor de manipulat- este uşor de transportat, iar carcasa cauciucata îl face uşor de manipulat
  • Utilizare sigură pentru o perioadă mare de timp - echipamentul este conceput să reziste condiţiilor grele de lucru de pe şantiere.
Mai multe despre produs

Telemetrele laser Nivel Systems DM sunt echipamente practice de măsurare, care inlocuiesc complet utilizarea ruletei. Conferă avantaje de neatins in fata modurilor invechite de măsurare cu ruleta, respectiv precizie de ±2 mm si domeniu mare de măsurare. Pentru utilizarea echipamentului este nevoie de o singură persoană. Punctul laser de măsurare face uşoară vizarea iar pentru o vizibilitate şi mai bună, puteţi utiliza ochelari speciali polarizaţi (se achiziţionează opţional).

Datorita softului intern,  telemetrele laser Nivel System permit măsurarea distanţelor şi realizarea de calcule pe baza acestora pentru a determina rapid lungimi, arii si volume. In plus, datorită funcţiei Pitagora, puteţi realiza măsuratori indirecte pentru determinarea distanţelor in locurile greu accesibile. Memoria internă permite stocarea ultimelor 99 de măsurători, care pot fi folosite pentru realizarea calculelor (ex. adunare, scădere). Telemetrele laser Nivel System, permit de asemenea măsurarea continuă, deci puteţi obţine uşor informaţii despre distanţa minimă si maximă a secţiunii măsurate.

Echipamentul dispune de un design confortabil, o tastatură cu funcţii uşor de interpretat si butoane de scurtături pentru funcţiile utilizate des, precum si de un afişaj mare cu lumina de fundal.

Pachetul include

Telemetru

Baterii

Curea de fixare

Cutie de transport

Ţintă laser                                 
(numai pentru DM-100)

1 buc.

1 set.

1 buc.

1 buc.

1 buc.

Specificaţii
Parametrii tehnici DM-40 DM-60 DM-80 DM-100
Tip de laser
II, 635 nm, <1 mW
Precizia de măsurare
±2,0 mm
Distanţa de măsurare
0,05 - 40 m 0,05 - 60 m 0,05 - 80 m 0,05 - 100 m
Funcţie minim/ maxim
Da
Măsurare continuă
Da
Adunare/ scădere
Da
Măsurarea de arii si volume
Da
Funcţia Pitagora
Da
Interogare măsuratori anterioare
99
Afişaj cu lumină de fundal
Da
Schimbarea referinţei măsuratorii
Da
Unităţi de măsură
mm / In / ft
Oprirea automată a laser-ului
20 s
Oprirea automată a laser-ului Oprirea automată a laser-ului
150 s
Temperatura de lucru
0°C - 40°C
Baterii
1,5V, 3 x AAA
Dimensiuni
28 x 54 x 118 mm
Greutate cu baterii
160 g