HDM-5G, HDM-7G, HDM-9G – distomat laser de precizie, cu laser verde

Nivel System HDM - 5G / 7G / 9G telemetre de precizie, cu distanță variabilă și  fascicul verde foarte vizibil.

Vă prezentăm o serie de telemetre Nivel System cu laser verde, concepute pentru masuratori la orice lucrare de constructii, unele dintre cele mai bune instrumente de masură de pe piață la pret avantajos. Datorită capacităților sale de măsurare (rază lungă, precizie ridicată), telemetrul oferă o determinare precisă și rapidă a lungimii. Produsele vă permit să măsurați cu precizie distanța și să efectuați multe calcule pe baza masurătorii. Punctul laser verde, clar, facilitează țintirea către obiecte. Ecranul mare, ușor de citit, iluminat din spate, este utilizat pentru a citi măsurătorile și calculele curente. Software-ul și memoria pentru ultimele 100 de valori fac măsurarea ușoară, rapidă și fiabilă. • Măsurători precise si sigure domeniul de măsurare (în funcţie de model) este de 50 m, 70 m și 90 m, oferind o precizie mult mai mult decat măsurătorile clasice cu ruleta
 • Măsurători rapide, precise și fiabile – precizie de ± 2,0 mm, măsurători în interior și în exterior
 • Un nou procesor – pentru măsurători rapide și precise
 • Capabilități mari de măsurare, cu capacitatea de a înregistra până la 100 de valori – software-ul telemetrului poate măsura distanțe și poate efectua calcule pe baza acestora (cum ar fi adunarea, scăderea, suprafața și volum)
 • Măsurați spațiile indisponibile – funcția Pitagora vă permite să urmăriți măsurarea indirectă a înălțimii sau lățimii
 • Caracteristici speciale suplimentare – funcția „Painter”, dispunere, măsurare continuă / min. – max. funcție, măsurare întârziată, autocalibrare – suport pentru măsurare în construcții
 • Lucru de la margine – măsurătorile pot fi efectuate din față sau baza telemetrului (măsurători în colț)
 • Informațiile pot fi citite cu ușurință – ecranul mare cu iluminare de fundal afișează clar cele mai importante date măsurate
 • Ușor de utilizat – măsurarea se face prin atingerea unui buton, tastele de comandă rapidă accelerează accesul la funcțiile utilizate frecvent
 • Mic și la îndemână – se potrivește în orice buzunar, carcasa la îndemână oferă o prindere sigură
 • Utilizare sigură ani de zile – rezistent la condițiile dure de pe șantier, susținut de o îngrijire completă în garanție și service autorizat Nivel System post-garanție (service TPI)
Mai multe despre produs

Telemetrele laser Nivel System HDM sunt echipamente practice de măsurare, care inlocuiesc complet utilizarea ruletei. Conferă avantaje de neatins in fata modurilor invechite de măsurare cu ruleta, respectiv precizie de ±2 mm si domeniu mare de măsurare. Pentru utilizarea echipamentului este nevoie de o singură persoană. Punctul laser de măsurare face uşoară vizarea iar pentru o vizibilitate şi mai bună, puteţi utiliza ochelari speciali polarizaţi (se achiziţionează opţional).

Datorita softului intern,  telemetrele laser Nivel System permit măsurarea distanţelor şi realizarea de calcule pe baza acestora pentru a determina rapid lungimi, arii si volume. In plus, datorită funcţiei Pitagora, puteţi realiza măsuratori indirecte pentru determinarea distanţelor in locurile greu accesibile. Memoria internă permite stocarea ultimelor 100 de măsurători, care pot fi folosite pentru realizarea calculelor (ex. adunare, scădere). Telemetrele laser Nivel System, permit de asemenea măsurarea continuă, deci puteţi obţine uşor informaţii despre distanţa minimă si maximă a secţiunii măsurate.

Echipamentul dispune de un design confortabil, o tastatură cu funcţii uşor de interpretat si butoane de scurtături pentru funcţiile utilizate des, precum si de un afişaj mare cu lumina de fundal.

 

 

 

 

Aplicații

- lucrari de finisare

- lucrari de zidarie

- control si supraveghere

- lucrari de constructii si montaj

- estimarea costurilor

- asigurari și sarcini care necesită măsurători ale distanței, ariei și volumului

Pachetul include

Telemetru laser HDM (5G/7G/9G) - 1 buc

Husă - 1 buc

Curea de mână - 1 buc

Set de baterii - 1 set

Manual de utilizare - 1 buc

Notă: Configurația pachetului standard poate varia.

Verificarea echipamentelor
Înainte de vânzarea, toate echipamentele noi sunt verificate și, dacă este necesar, rectificate - clientul primește un certificat care atestă buna funcționare a echipamentului.

Notă: certificatul este întocmit și eliberat de un service autorizat - TPI, pe baza revizuirii echipamentelor și a procedurilor necesare pentru pregătirea produselor Nivel System pentru vânzare.

Garantie service
Garanție în Romania pentru o perioadă de 12 luni. Baza pentru respectarea garanției este de a avea certificatul de garanție original, emis de către distribuitorul exclusiv Nivel System în Romania - TPI. Clienții primesc suport tehnic in problemele cu echipamentul atat in perioada garantiei cat si post-garantie.

Notă: Asigurați-vă cu distribuitorul dumneavoastră ca ați primit toate documentele, care sunt standard la toate produsele noi Nivel System.

Specificaţii
Parametrii tehnici HDM-5 HDM-7
HDM-9
Tip de laser
laser verde, (535 nm), clasa 2
Precizia de măsurare
±2,0 mm
Distanţa de măsurare
0,05 - 50 m 0,05 - 70 m 0,05 - 90 m
Funcţie minim/ maxim
Da
Măsurare continuă
Da
Adunare/ scădere
Da
Măsurarea de arii si volume
Da
Funcţia Pitagora
Da
Interogare măsuratori anterioare
100
Afişaj cu lumină de fundal
Da
Schimbarea referinţei măsuratorii
Da
Unităţi de măsură
mm / in / ft
Oprirea automată a laser-ului
20 s
Temperatura de lucru
0°C - 40°C
Baterii
1,5V, 2 x AAA
Dimensiuni
118x54x28 mm
Greutate cu baterii
132 g